berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Tuesday, November 1, 2011

3rd tapak kaki

Salam and Hallo

tapak kaki missLR utk kali ke3 nya...
dah nak muat² tin tu dah.... tahun depan maybe kena carik alternatif lain...

1st time cop kaki dia masa umur sebulan...
then setahun...
happy sebab dapat buat keepsake utk dia... :D

ekceli dah buat guna clay brand lain.. tp tak brapa jadi..
bila buat guna babyArt... missLR kata 'haaaa...boleh pon...' :P

i still tak puas hati kenapa clay brand lain tu tak jadik.. bila tekan.. tapak kaki tu tak nmpk sgt.. n bila biar lama2 sket.. clay tu timbul blk...
hipotisis yg pertama adalah, clay tu keras sket...
hopotisis kedua adalah, missLR tak tekan betul² kaki dia..

i ngan encik suami try buat 4x... i siap tekan² ngan jari i... biar kejap... pastu clay tu timbul blk...
tp masa dok try clay tu... beriya missLR uh eh uh eh.... tp berlakon ja lebih..sampai ketap² gigi punya tekan kaki kat clay tuh...
i pon tekan² jgk kaki dia...missLR kata 'kuatnyer mama tekan...sakit kaki iya..'



terus mama sentap.

so, bila guna clay babyArt... encik suami yg buat ngan missLR...
mama duduk jauh²...


.

6 comments:

Rozita said...

Bagus la idea u nih. Nak beli kat mana baby clay baby art tu ye? He he he nak tiru idea u, boleh ?

Salam kenal.

x-o-x-o said...

hahahaahah missLR, tlg la pujuk mama tu lekaih.. tp x leh byg dia ckp cmna.. hehehe.. msti dh byk bnda dia pndai ckp...gerammmm

natrah said...

berapa harga ni? kalau minta pos mesti jadi sangat mahal kan?

:cahya schatz: said...

kak rozita : kat sini, i beli tru amazon...
sila² tiru... bila anak dah besaq, rasa best buleh tgk kaki kecik dia lg.. :)
salam kenai...

ammi : SANGAT banyak...

natrah : beli kat sini dlm 10€...
brand babyArt ni ada mcm² lg.. tp yg ni plg murah...

Neny said...

amboi, anak dara tu dah pandai ckp mcm2 :)

:cahya schatz: said...

ummi neny : SANGAT byk...n cakap dengan penuh perasaan...