3rd tapak kaki

Salam and Hallo

tapak kaki missLR utk kali ke3 nya...
dah nak muat² tin tu dah.... tahun depan maybe kena carik alternatif lain...

1st time cop kaki dia masa umur sebulan...
then setahun...
happy sebab dapat buat keepsake utk dia... :D

ekceli dah buat guna clay brand lain.. tp tak brapa jadi..
bila buat guna babyArt... missLR kata 'haaaa...boleh pon...' :P

i still tak puas hati kenapa clay brand lain tu tak jadik.. bila tekan.. tapak kaki tu tak nmpk sgt.. n bila biar lama2 sket.. clay tu timbul blk...
hipotisis yg pertama adalah, clay tu keras sket...
hopotisis kedua adalah, missLR tak tekan betul² kaki dia..

i ngan encik suami try buat 4x... i siap tekan² ngan jari i... biar kejap... pastu clay tu timbul blk...
tp masa dok try clay tu... beriya missLR uh eh uh eh.... tp berlakon ja lebih..sampai ketap² gigi punya tekan kaki kat clay tuh...
i pon tekan² jgk kaki dia...missLR kata 'kuatnyer mama tekan...sakit kaki iya..'



terus mama sentap.

so, bila guna clay babyArt... encik suami yg buat ngan missLR...
mama duduk jauh²...


.

Comments

Rozita said…
Bagus la idea u nih. Nak beli kat mana baby clay baby art tu ye? He he he nak tiru idea u, boleh ?

Salam kenal.
x-o-x-o said…
hahahaahah missLR, tlg la pujuk mama tu lekaih.. tp x leh byg dia ckp cmna.. hehehe.. msti dh byk bnda dia pndai ckp...gerammmm
natrah said…
berapa harga ni? kalau minta pos mesti jadi sangat mahal kan?
:cahya schatz: said…
kak rozita : kat sini, i beli tru amazon...
sila² tiru... bila anak dah besaq, rasa best buleh tgk kaki kecik dia lg.. :)
salam kenai...

ammi : SANGAT banyak...

natrah : beli kat sini dlm 10€...
brand babyArt ni ada mcm² lg.. tp yg ni plg murah...
Neny said…
amboi, anak dara tu dah pandai ckp mcm2 :)
:cahya schatz: said…
ummi neny : SANGAT byk...n cakap dengan penuh perasaan...

Popular posts from this blog

Mee udon sup

Giveaway 14/003

nasi arab - pes yemeni mendhi PROMO