suatu malam yang comel

Salam and Hallo

missLR suka tulis n lukis...
so, i pon bg satu file n beli crayon n magic pen utk dia..
tapi magic pen dah kena sembunyik... habis dia lukis henna kat kaki ngan baju dia..
even magicpen tu buleh kuar even tonyoh ngan air, tp nmpk mcm br setel pertandingan calit² cat kat badan... the very the belemoiss...
baru² ni feeling dive sign otograf kott... nak tulis, tp siap gantung spek kat baju...
huahhahahahaa...
tulis² sket..pakai spek....
pastu gantung blk kat baju...
time ni dia dok cerita kat i..
'papa beli ni.. cantik.. pandai papa beli spek iyah...'

dia mmg pandai bodek ok.
pastu dan² nak lukis flower utk mama...
everytime pegang pen... lukis duck...
pastu ball...
pastu... duck...
pastu... ball...
oh.. pastu flower...
pastu duck...


duck dlm gmbr last tu, papa dia lukis... kalau mama lukis, duck tu lebih comel... :P




.

Comments

x-o-x-o said…
hehehe kena ada meja tulis dh ni.. :)) ammi punya dr tadika smpai la bole gna meja n krusi tu.. sgt berbaloi..hehe..
:cahya schatz: said…
ammi : tak lama dah dia nak dapat meja tulih.. :)

Popular posts from this blog

Mee udon sup

review : katil baby

Giveaway 14/003