berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Sunday, October 30, 2011

lovebite

Salam and Hallo

dua hari lepas.... bgn ja tidor... muka missLR dipenuhi ngan lovebite..
bukan satu...bukan dua... tp enam!
5 kat muka... 1 kat pergelangan tangan...

start tengahari, lovebites tu semua buat muka missLR macam baru lepas bertumbuk...
pg, i dah letak lotion.. tak nak letak minyak sbb dekat ngan mata....
tengok la...
mata kanan ngan hidung paling teruk...
mata kiri pon kena gigit..tp tak bengkak... hidung bengkak n merah...
dia asyik cakap gatal...
dia tak garu... tp akan tarik tangan i or encik suami n tonyoh kat muka or tangan dia...
a day after kena, i bawak jumpa doktor achik... hehehe...
achik sahkan mmg kena gigit binatang... tp nothing serius.. jz letak ubat ja..

so, kebetulan kami nak pegi shopping... so singgah farmasi.. beli lotion...
tp on the way nak sampai ke tempat shopping, missLR nak main kat playground dulu...
tak der nya dia kesah mata sepet, hidung mcm clown pooonn...
yang penting....
HAPPY...!

n harini, anak mama dah gorjes mcm selalu...
*hugs n kisses*






.

6 comments:

x-o-x-o said...

sian dia.. sib baik cepat baik.. hehe.. :)

et said...

sian liya..tapi liya tetap chomeiiii

:cahya schatz: said...

ammi : papa ketaq lebih..siap nak bawak pi spital..
tp bila dah pi farmasi.. boh lotion.. Alhamdullillah...ok...

et : tengkiu... time mata bengkak pon maintain gak... :))

siti.fizzie.fizz said...

binatang apa? kesian dia =(

ctsal said...

ciannye missLR
get well soon ye comel

:cahya schatz: said...

makngah siti : nyamuk...dia dok kata gatai...

ctsal : tengkiu...skg dah comey blk dah... huhuu...