Quilling set..

Salam and Hallo

Sangat happy bila jumpa set quilling dgn rega 4€... ada 282 pieces...
utk projek i skg.. still kena potong kertas A4 sendiri.. sbb projek tu dah suku siap...
n kaler yg i guna tak sama ngan kaler kertas quilling dlm set nih...
feberet question missLR skg... 'ma...watpe tu...?'
bila kita dah jawab.. dia slalu reply 'ya pegang je k...cantiknyer mama punyerrrrr....'
bila kita kata thank you.. dia akan reply 'yayang mama punyer...ya kiss k...yayang mama punyer..'
n yes.. dia cakap byk sangat.. kadang² tu ulang² sbb pikir word tak ingat..
skali ngan set tu ada tutorial sket utk basic...
ada ruler, ngan penggulung kertas... b4 ni i guna lidi satay ja... huhuuu...
tgk perut!
time ni merajuk ngan i sbb dia nak letak cap camera tu.. tp i dok amek gambar lg..
hehehehee....
pastu i gigit perut dia...

Comments

x-o-x-o said…
hehhehe rambut iyah dh pnjg... hehe pic last puyut n pipi sama bolat.. ;))
Ms J said…
ala...nak2...bila nk balik sini lagi liza....?
:cahya schatz: said…
ammi : haah..dah pjg..kalau lepas mandi.. rambut basah..lg pjg.. :)

ms J : mmm..aku tak sure ada lg ke tak sale menatang nih..sepatutnya byk la..sbb dah musim nak 'raya' depa nih...
kalau ada, aku beli kat ko eyh... kot² ada sapa2 nak blk..aku pass...

Popular posts from this blog

Mee udon sup

Giveaway 14/003

review : katil baby