meng'hobi'

Salam and Hallo

i mcm perasan yg i ni suka benda cerenet² yg kecik² n renyah..
masa muda² dulu.. everytime bawak bonda pegi kedai 2hengget.. i suka beli set kayu yg bila combine² jd dinosour la.. jd kapal terbang la.. jd burung la..
gambar dari google...
ini contoh yg wooden toy mahal punya.. yg i beli dulu yg murah punya.. tp ada la bentuk kapal terbang tuh...

so.
haritu kuar beli barang ngan encik suami.. dia nak belikan missLR toy baru..
tp ofkos la dia tak beli menatang kayu² tuh kann... dia beli set train kat missLR...
tp missLR takut..
so end up, kami dua org yg beriya tgk train tu terkodek² jalan atas rail...

utk kami.. encik suami beli bendalah nih.. 3D puzzle..
ada 5 building.. tp kami beli 2...
Burj Khalifa, Dubai ngan Neuschwanstein Castle germany
encik suami buat Burj Khalifa (4 stars difficulty) n i buat Neuschwanstein (5 stars difficulty)
menarik tertarik... i buat bendalah tu seharian smp tak makan kott..
dah siap... 3D castle...tinggi 340mm.. lebar 400mm ngan 160mm..

bila i dah siap buat castle.. br encik suami start buat burj khalifa..
nmpk mcm senang sket dari castle.. sbb 4 bintang n burj khalifah ni byk straight² saja.. tp rupanya renyah jgk...
tinggi bendalah ni 675mm...lebar 280mm... skg dok pikir mana nak simpan...
siap... :)

skg berkira² nak beli lg 3set...

Comments

ira_bluebee said…
wahhhh..menarik jugak..leh la try ni..hikhik
Ya ALya said…
cantik sungguh bangunan2 tu....
:cahya schatz: said…
ira_bluebee : tgk kotak mcm tak menarik.. tp bila start buat..tak leh berenti... :)

ya alya : cantik kan..? sbb 3D kott..
nnt nak try eiffel tower pulak.. :)
x-o-x-o said…
menarik..cik yah x tlg buat ka? hehe pasai pa dia takut tgk train tu?
:cahya schatz: said…
ammi : ada lg 4 dah siap... iyah pon tulongg..

makngah siti : mau taw.. quality time together-gether.. hehhee..

Popular posts from this blog

Mee udon sup

Giveaway 14/003

review : katil baby