berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Saturday, September 24, 2011

di ba di ba duu...

Salam and Hallo


video ni i dah letak kat fb... tp saja nak letak kat blog jgk.. utk tatapan peminat² missLR..
skg ni mmg pantang jumpa torchlight, dia buat mic...
tu ler natijah semedang asyik tgk 'nobody-wondergirls'..
tp reti jgk kautim.. tgk *kho-dal-kho-dal dulu... pastu br tgk *abichu
*kho-dal-kho-dal --> alif ba ta
*abichu --> nobody

tak pon.. tgk benda ilmiah mcm abc ka.. dora ka.. upin ipin ka... pastu br mintak abichu...
tp ekceli i tak la bg dia melangut depan pc sgt.. br² ni saja bila dia dah tau kat youtube tu ada video abichu.. br dia dok mintak²..
smp satu time.. tok dee tlg dolod video abichu n letak kat phone i.. so.. bila dia nak tgk sgt.. bukak kat phone...
kalau tgk kat pc.. lepas ja abichu.. nak tgk tell me pulak.. pastu ada lg video lain kuar... nak tgk jgk.. huh.. bederet...

masa amek video ni.. dia dah start nyanyi lama.. kira ni dah rangkap akhir dah la.. hehhee..
paling tak tahan bila dia nyanyi lagu iklan bank kat sini...
'di ba di ba du....die bank und du..'
missLR punya version..
'doo boo doo u boo dooo....'

hahhahahhahahhahaa... mmg gelak kasik nangis punya...

ada skali tu.. dia susun puzzle kat buku dia smbl nyanyi.. version balada.. slow ja rentak lagu tu.. i tanya dia nyanyi lagu apa... dia kata 'lagu sedap la...'
ouh.ok.






skg i ajar dia buat memek muka...
kalau berkesempatan.. i try amek video..
mmg sgt gereeeeeemmmmmm.....!

.

7 comments:

Anonymous said...

x comel pon...

:cahya schatz: said...

anoy : kalau nak kata tak comel pon.. jgn la guna 'anonymous'.. tak cool kott!

x-o-x-o said...

anonymous: dengki sangat apa hal? kalau x suka xyah la tgk, ada tuan blog puji comel ka dlm entry tuh? yg x puas hati sangat apsal?

Anonymous said...

ada jugak manusia dengki mcm ne. tapi still jugak baca entry you and maybe play video tu. duniaaaaa duniaa

hazira azihan said...

helo anoy pertama a.k.a manusia tadak tamadun. sekian terima kasih

kelas kau jah said...

mcm mana nak tau anoy tu sapa..

:cahya schatz: said...

ammi : tudiaaa bila peminat tegar missLR bersoraa...
yayang ammo manyak² tatu!

anoy 2nd : stended la tu.. that means i n missLR glemer..huahhaha

hazira azihan : pasaipa tadak tamadun..?

kelas kau jah : kita taaaaawwwww punyaaa....