berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Wednesday, August 24, 2011

Snappy Toddler Top

Salam and Hallo

kalini buat julong² kalinyer i menjahit guna pattern...
syoq jgk rupanya guna pattern nih... next time buleh cari pattern lain n try...
tak leh nak hentam kromo ja semedang... not good for health...
this time i dapat pattern dari blog omputeh tajuk prudentbaby...n its free...:D
perasan tak i guna kain baru...? :)
beli kat flöhmarkt jgk..tp gred baguih sket dari semeter 1€... rega pon up la sket.. €2.60 kot semeter... tp bukan 100% cotton..

kenapa ada bunga seketoi kat dada...?
sbb kain lari.. so ada 2line benang kat situ..dah la malas nak tukar kaler benang.. semua i bedal benang putih... huahahaaa..
so.kita kena kretip bab² cover keburukan nih...
lebih dari list kat tangan... gue buat bunga.. sematkan di dada... hahahhahaa... (budget cool~)

snap button... menambahkan lagi ke'gorjes'an missLR...
ada cerita di sebalik pengepit snap button nih.. nnt² i story mory morning glory..
full view snappy top... walaupun herot petot (nak ikut pattern punya pasai..) tp missLR happy mcm slalu... mama lg la happy... :)


last but not least....
cam besa....

4 comments:

x-o-x-o said...

gerammnyaaa kt diaaa.. rmbut dh pnjg dh dpn pun.. hehe.. gambaq last mmg terbaik..posing tutup tiak..hehehe.. =p

AzieNurul said...

kak liza wt bj die he. lawanyee.. i like!! tempah 1 utk maryam leh?? hihi..
waa..bile ar nk jadi ibu cm kak liza ni. best2! ;))
dh dpt green light nk bli mesin jait lame dh, g kedai je blum lg.hihi

:cahya schatz: said...

ammi : itu posing trademark iyah.. hehehe...
rambut dah pjg tp tak leh dendan lg..

azienurul : nak tempah buleh..tp bg kain lebih2 sket... senang nak repair kalau tak jadik...

apa yg best jd mcm kak liza..? selain terasa diri ini gorjes...

makshaq said...

one word ----- 'mengada!'