berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Friday, August 19, 2011

Refashion kemeja papa jadik dress missLR

Salam and Hallo

sep.
i mmg sep. masuk kedai kain online.. belek²...masuk troli, tutup...
tak beli²..
pegi flöhmarkt, carik kain 1€ jer... huahhahahaa...
bukan sep.. tp berjimat.. kot² buleh pebesaq balkon tahun depan.. (bunyik macam rumah sendirik nak renovate bagai kannn.....)

ok.
ni baju kerja encik suami...
mcmn ntah button tgh² buleh patah dua.. bayangkan eh.. button tu kecik, buleh patah 2..
kita berprasangka baik.. maybe button tu reput n patah dua.. ataupon... maybe dia dah tak sanggup nak tahan load kat area tgh baju tuh...huahahhahahahaa.... (erk.posa.tak elok gelak kuat²...)

memandangkan baju tu bukan dari brand yg hebat sgt... ijinkan la i koyak rabakkan baju tu..
hasilnya tak brapa hebat... tp i suka.. :)
utk baju ni... i blaja buat bias tape sendiri...
then blaja buat poket...
gmbr kiri : missLR posing gaya sedih.. i click ja kamera..dan² menyengih dtg nak tgk gambar....
**tgk perut!
gambar kanan : try poket.. sgt tak mengecewakan.... muat² tangan dia ja...
last but not least... gambar kesukaan i..
muka innocent...geram...rasa nak kunyah² pipi bolat²...

6 comments:

x-o-x-o said...

hehehe cun bangat.. buleh galas beg p skolah dah la cmni..
posing sedih pun pndai,, x nmpk sgt la perut dia pakai bju ni..ok ja.. nmpk kembang bwh.. cntik2...

Madam Sooyaree said...

Kreatif nye! Kalau kat kita, harapannnn...

ctsal said...

comel...
kalau x bagitau, sure tak tahu yg tu dari baju papa dia.

:cahya schatz: said...

ammi : liya ka baju yg cun..?
nasib baik bg kembang... if not, rasanya mmg jd sarung nangka kott..

madam mai : takat nak buat pakai kat rumah lepas la kak..

ctsal : :) tiap2 kali buat baju baru utk missLR, blaja buat benda baru..
supaya nnt bila mood nak buat baju utk mama... teruih jadi lawa.. :P

tiefazatie said...

wah..sgt comel!

:cahya schatz: said...

baju ka missLR yg comey...?