berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Wednesday, August 17, 2011

kesinambungan gambar kat facebook

Salam and Hallo

ada ka word kesinambungan tu..? 2,3x i ulang sebut, bunyik macam pelik..
tak pa la... abaikan kalau word ekceli tak wujud...
so.. smlm i haplod gmbr bawah ni...
missLR pakai earmuff i..
i beli 3tahun lepas kott.. tp i tak pernah pakai.. org lain yg dok pakai...
skg summer, tp missLR nak pakai jgk... so i bg dia pakai...
last month, i beli child lock utk meja komputer encik suami.. sbbnya, missLR dah reti off cpu...
sedap2 pak dia tgk citer korea, dia pi off... huahahhahaa...
utk mengelakkan missLR kena gigit if dia off cpu lg skali, i beli childlock siap2..
hari 1st, encik suami pasang lock tu.. missLR tgk saja...
2nd day... dia sudah dapat ilham...
i ada beli set mainan doktor utk missLR..
dlm tu ada jarum.. stethoscope.. gunting.. penyepit.. n few things lg..

so.
masa i dok tgh potong kain nak buat baju missLR...
dia amek gunting doktor dia... then dok tenung childlock kat meja komputer tuh..
idea suda mariii....
dia try gunting lock tu....!




bijak ke tak bijak...??

8 comments:

x-o-x-o said...

sgt2 bijak.... heheheehhe... otak geliga (ada ka word geliga) hehe.. =p

:cahya schatz: said...

yayang manyak² tatu!

makshaq said...

utk liya: haiiiiiilaaaa tak tau nak kata apa.. ni org kata small body big brain ni...
apa agaknya maksud tersirat yg liya cuba sampaikan kat papa dia :P

rubaizah said...

amirul skang suka tukar cenel tv... geram tul.. tgh sedap2 tgk citer dia pi tekan cenel lain lak... eieiei..

:cahya schatz: said...

makshaq : mmg big brain makshaq ooii..
dgr ke cakap pokpek2 lg la geram..

:cahya schatz: said...

baiz : liya tak tukar..tp tutup terus.. huahahha...

Anonymous said...

sebijik mcm pilot tengah gunting wire stereng sbb stereng xleh nk pusing!! hahaha pandai liya!

-makngah yg comel mcm liya-

:cahya schatz: said...

makngah ima : ha ah la.. bila ima kata cemtu br terbayang mcm pilot.. hahahha...