giveaway 11/002 part 3

Salam and Hallo

Alhamdullillah... pemenang² dah selamat memilih kaler daun masing² utk digores...
n kat bawah ni adalah kaler daun yg dah digores..
cart ni i dah buat siap² waktu i mula buat gambar daun kaler² tu 2hari lepas.. part ni missLR tlg pilih kaler.... :)
hopefully, pemenang² puas hati ngan hadiah masing²...

tahniah!
n task seterusnya ialah....pilih hadiah!

1. pegi page MC (maharani collection) or KFJ (kedai fesyen jah) ikut voucher yg korang menang...
2.pilih SATU item yg uol nak beli guna voucher yg korang menang.. harusla guna amount yg sama or lebih (korang buleh tambah duit)...kalau guna amount yg kurang..duit takkan dikembalikan...pos adalah free..
3.komen bawah gambar yg u nak beli dgn komen 'pemenang GA cahya-shatz'..
4.then.. anta alamat u kat nch_2311@yahoo.com
5.berdoa hadiah tu smp before raya... :P i tak leh nak janji sbb konpem2 bukan i yg akan pos benda tuh...huhuuu....

Comments

wahh !!
i got 10% at MC :)
tqvm...
happy shooping to other winners too :)
congratez yaa all.. :)
RM30?
alhamdulillah.....
tp sis , page KFJ dah xde ke (?) =.="
content not found laa... :(
:cahya schatz: said…
syunathegadis : tahniah..happy shop-ping!

cik firah : errr..ahkak pon br perasan..ada prob sket kot..
nnt akak roger blk k..
:cahya schatz: said…
ladies... kfj dah beroperasi cam besa...cekidaut!
Misz Lieya said…
tq.. sy dapt voucher 20%
Mish Apple said…
kalau 15% tu mcm mne ek ?
:cahya schatz: said…
utk sapa² yg dapat voucher dari maharani...
anda dpt diskaun berbentuk percent.. macam sale kat midvalley tuh...
beli barang then ada diskaun... kalau dah ada benda yg bekenan di hati.. contact kedai then habaq kata nak yg mana..
utk kfj pon sama...
proses pembelian mcm org lain..jz uol ada voucher..
kalau tak dak yg bekenan.. buleh pass voucher kat mak or kakak or adik.. tp mesti kena tag guna nama pemenang...
tengkiu...
Misz Lieya said…
sampai bile tempoh sah voucher?
:cahya schatz: said…
takat ni tak der due date.. tp lg afdal kalau korang buleh tunggu smp lepas raya...huhuu...
masih belom trime feedback dri KFJ.. =(

Popular posts from this blog

Mee udon sup

Giveaway 14/003

review : katil baby