giveaway 11/002 ditotop.

Salam and Hallo

ladies n men...
giveaway dah ditutup..
20 ogos 2011 kul doblas waktu jermeng...

so! ada 35 peserta (susunan ikut date penyertaan)...
  1. abazilah
  2. et
  3. namasayaiqa
  4. mokdik
  5. IntaNBerliaN
  6. ciksuzlin
  7. Nana
  8. Fadzillah Kamarudin
  9. PinkUmmi
  10. نور افيره
  11. ohh ayu!
  12. tiefazatie
  13. cikbintang
  14. Darling Ninie @ Mama Comel
  15. Mish Apple
  16. zaikulim
  17. Izan Ishak
  18. Nida
  19. Cempaka Kuning
  20. AMALINA YA'AKUB
  21. jijahpages
  22. Golden Rose
  23. vanillagirls
  24. QUEENPINK
  25. nanakimie
  26. nurul nabila bt medan
  27. kaseh suchi
  28. Misz Lieya
  29. ✿ Syunathegadis ✿
  30. Fmty and GA!
  31. mi$$ oZja
  32. cik syuhada
  33. Cik Rose Cute
  34. kakngah
  35. Fyy Scha

ada 6 voucher utk dimenangi...
dlm dedaun tuh ada hadiah...(kengkonon buleh gores&menang)
hadiah dari Maharani Collection : 20% : 15% : 10% utk any item kat MC...
hadiah dari Kedai Fesyen Jijah : rm30 : rm20 :rm10 utk any item kat KFJ

i tak tau mcmn nak bg adil.. sbb pengadil kecik takmau tulong cabut undi mcm  GA 11/001...
so i kena guna tentatif lain iaitu random.org..
dah tau saper yg menang...?
sila refer senarai peserta.. tgk pemenang yg bernombor :
2, 9, 10, 15, 28 n 29....
tahniah!

tapi tak seteeelllll lg...
pemenang² dimintak tolong pilih kaler dedaun kat atas tu..
tinggalkan kat bhgn komen u nak daun kaler apa..
i akan tulong gores utk uol.. :P
1st come...1st pilih..
kalau dah ada org pilih kaler pink.. pemenang lg 5 worang..sila pilih kaler lain.. kecuali org yg paling last pilih.. terima jer la daun apa yg tinggai...
tp maybe jgk daun yg last tu yg ada nilai voucher terbesaq....
lalallalallaa...rezeki i nmpk kat missLR...
rezeki uol...Tuhan saja yg tau...


**voucher tak leh tukaq ngan duit tunai... mintak mahap..
tengkiu.good bye.

Comments

:cahya schatz: said…
oret...i dah tag pemenang²..
lg cepat uol pilih kaler.. lg cepat, brg smp..silap² buleh pakai raya...
lallalallaaa...
Mish Apple said…
waaa. menang la . nombo 15 . .nak warne hitam or kelabu tu . .
haii :)
thank you !
i'm no.29 :)
pilih warna ~~~ Yellow.
huhu..
berdebar-debar :)
:cahya schatz: said…
oret gorjes... :)
tunggu lg 4 worang k..
pastu ahkak tlg gores utk korang..
Misz Lieya said…
sy no 28
wow.. x sangka.. huhu..tq cik cahya ;)

saya nak PURPLE ;)
et said…
salam...

alhamdulillah..hadiah raya...hehehe

betoi ka no 2(mcm tak percaya)iskiskisk..gosok mata sat

et nak warna HIJAU...tq semua..amin
:cahya schatz: said…
ok gorjes² sekalian...
so otomatik... pink utk pemenang number 9...
PinkUmmi said…
alhamdullillah..de rezki PU...
PU memg nak pilih pink pun tp penganjur ckp otomatik pink i punyer...so, i suke2...thanks penganjur....

Popular posts from this blog

Mee udon sup

Giveaway 14/003

review : katil baby