berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Friday, July 8, 2011

Skirt kotak²..

Salam and Hallo

ingat lagi entry suar kotak²...?
kengkonon nak buat pyjama utk encik suami... tp rezeki kami (missLR n i) datang dulu... hehhee... lepas tersilap size buat suar ritu... konpem² suar tu wakaf jadik suar i kan...
pastu ingat nak buat jgk suar pair ngan missLR...
stended.
i tak leh nak plan² bila menjahit.. setakat ni semedang failed.
plan lain.. selalu end up ngan jadik benda lain...
dari nak buat suar tido... jadi pleated skirt... :P
beriya okkk lipat satu²...
first time try jahit zip guna zip foot... agak beriya tukar² foot segala...
missLR tunggu ja kat lutut... hish... bikin ketaq mama ja..
i : ok liya... duduk diam².. mama nak amek gmbr skirt cantek ni..
missLR : ok.. aantek.. mama... annteekkk... (smbl berdiri tegak..)
posing.
err... jgn tgk perut missLR lama2... itu efek dlm gmbr saja...
ouh. skirt ni i jahit few weeks before blk mesia... susah sgt nak ikat rambut missLR.. serabai.













tak ketinggalan gambar posing lentookk...huh.

5 comments:

et said...

salam..

hr ni nak komen sgt coz peyut missLR cute giler..hahaha...seronoknyer tgk keletah dia..tq coz sudi share sichomel liya

et

x-o-x-o said...

mak aihhhhh gambaq last posing cam germany's next top model tu... cayala liyaaa... mmg ada bakat.. senang hati mama jahit camni..

btw.. skirt tu mcm bole juai laaa.. cuba tny jah kot² dia interested nk amik tender dr akak..hehe.. serius.. akak pon leh masuk project runaway dah ceni..antekkkkk sangat skirt tu..

*haii x dak apa² ka ;))
skirt labuh 1 pun jadi la ;p*

4 Kay-E said...

hahaa.. comel :)

:cahya schatz: said...

salam et,
kan dah pesan jgn tgk perut dia... hahahhaa...
blog ni penuh ngan cerita dia saja..
cerita mama ada 2 jer kott..

ammi : mau tau la.. bukan mama yg ajaq tau...tgk ke muka tu mcm feel habis...
nnt tahun depan, akak buat k..

puan ita : tengkiu... :)

AzieNurul said...

hahaha..sori liya, aunty nmpk peyut liya dl ar.hahaha..bolat tul. pape pun, btul kate ammi..liya mmg ade bakat jd model ar. cool je gambar.hihi