berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Monday, July 4, 2011

review : bathtub

Salam and Hallo

nama bendalah ni badeeimer... i dah pernah cerita pjg² kat entry berenang² ke hulu..
kelebihan² yg i letak dlm tu mmg betoi.. so tak yah la kopipes blk kat entry ni...

just.. ada 1 jer yg kureng guna bendalah ni..
tiap kali nak mandikan kena ada 2 org.. sbb sorang nak kena pegang n sorang nak kena gosok..
itu time baby.. kalau dia dah buleh duduk.. biar jer la kan...
tapi missLR tak sempat nak tunggu buleh duduk.. dah dapat bathtub baru..
ini hadiah dari kakak Rara (anak kawan indonesia kami..) n yg tmpt biru missLR baring tu.. tokchik bg pinjam....
n since dia dah reti main² air... kami start boh sabun bubble... :)

i rasa ada mcm² jenis lg kot product yg ada..
but better i review bendalah yg i penah guna jer la.. tajuk pon 'REview'..
so.
pada sesiapa yg nmpk badeeimer tu cool.. mmg cool...
sbb lepas takleh guna as tmpt mandi baby.. buleh guna as timba baju kotor.. (mcm i buat skg...)
kerusi tu pulak... jd alas missLR berdiri nak gosok gigi pagi2... or nak bukak suar sbb beyak...huhuuu...
stool buleh tukar pada 2 ketinggian... kalau i nak amek barang kat tmpt tinggi sket, i pon guna stool ni jgk.. sbb dia buleh tampong <50kg...
kiranya, i buleh lg.. tp encik suami dah lama tak leh walaupun dia buat² buleh...

bila missLR dah buleh duduk...dia dah tak guna tmpt baring biru tuh.. tapi dia still guna bathtub pink dia.. i ada cerita kat entry berenang ke tepian..

skg, dah besshhhaaa... mandi kat bathtub besar ngan mama... hehehheee....

3 comments:

Kamalia said...

Gut review. Kem baru dpt 1 badewanne dari kawan kat sini. Alhamdulillah.. takyah beli lagi. Tapi still nak beli jugak mcm kerusi kecik utk baby baring kat dlm tub. Kem takut licin je tgn kem nak pegang baby nanti.. Baldi tu nampak menarik jugak actually tp btul jgk la kena tnggu pandai duduk. Sat gi tenggelam pulak dlm tu :)

Shawna said...

eh badeeimer tu i gune sorg2 je and really love it :) my kids mcm automatic swimm dlm tu, juz kasi satu tgn support kt dagu die, tgn lagi satu gosok2...i takut pakai badewanne sb mcm lagi susah n licin, babyku kuuu semangat so lagi laa....hahahaaa

:cahya schatz: said...

kem : part tenggelam tu mmg tak la kem.. sbb ruang dlm tu depa design elok2 mcm perut mak.. melainkan kita yg boh ayaq byk...

cona : i ni punya la belek gmbr kecik tu.. sapa shawna nih...huhuuu...
bidan i suruh kami pegang 2 org.. n liya pulak suka mengeliat2 time mandi.. feel la kengkonon...
i rasa i pernah tertgk gmbr layla mandi dlm tuh...

good. ada +ve review dari pengguna.. :)