berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Monday, July 4, 2011

refashion baju abah zul...

Salam and Hallo

dalam kekalutan nak blk mesia ritu.. abah zul ada tertinggai or sengaja tinggai selai baju n selai suaq kat rumah kitorang..
encik suami nak pakai pon lain size...
dari simpan... i pon kerjakan baju tu...
jadik baju missLR..
tp utk buat baju missLR, guna sebelah tangan baju tu jer..huhuu..
ni belah belakang baju... tak sempat nak jahit button lg...
kain kedot² sbb baru basuh...
sekali imbas nmpk baju ni mcm ketot... tp actually, cecah bawah lutut missLR jgk...
sorry la.. asyik² guna kain corak tuh kan..
dah tak dak org nak sponsor kain cotton kat i.. terpaksa la perabih kain yg mana ada..
tangan terketaq2 nak menjahit... tu la pasai... hish..
bahagian perut tu.. i saja lipat lebih sket... habuan puut missLR... hahahhaaa...
posing tak hengat...
baju ngan suar kat dlm pon tak dan bukak...

p/s : abah zul.. mintak halal eh baju tuh... :P

6 comments:

x-o-x-o said...

xdak gambaq dia dok berdiri ka? tp mmg posing sakan dah la ni dia.. hehe..

makshaq said...

Tu la wanie, posing makin x hinggat... Mmg nak kena gigit pipi tu.

:cahya schatz: said...

thanks peng'like' sekalian..

ammi : tak dan.. dia nak jgk² posing kat keta dia tuh...

makshaq : stended.. kalau tak senget lg tu... jari mau cucuk pipi...

x-o-x-o said...

akak, jgn kembang lg.. tp..pandai laa akak refashion..hehe..okeh boleh kembang skrg :p

ahkakbatik said...

liya.... kalolah spenda renda auntie tertinggai kt umah hang.... apolah mak hang bikin untuk liya ek....

:cahya schatz: said...

ammi : refashion sbb tak dak kain... kalau ada kain, dan2 tak reti nak refashion...hahhaha...

kak tek : tinggai dulu br tanya la...hahhahaa...