berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Tuesday, July 5, 2011

part 03 - ditunangkan

Salam and Hallo

dah macam tajuk lagu.. tp ni bukan paksaan.. rela hati..

20 mei 2011...
saja² buat seprais kat cousin i.. tp i rasa dia dah tau i blk even dia buat² terkejut i mai kenduri bertunang dia...
paklang i lg cool... i call nak tanya jalan...
paklang : uihh...dgr mcm dekat ja...
i : dah nak dekat la ni...
pak lang : tak pa.. tak pa... jaga diri elok2...

bila i sampai, majlis dah start nak pantun²..eh.ada pantun ke.. tp dah start la time tu..
atas : org dah start bermukadimah...
bawah : org yg nak bertunang minggu depan...

missLR, dari mula masuk rumah.. dia makan bahulu...pastu karipap..pastu agar²..pastu buah..pastu karipap... tak brenti...
kanan tu cousin i... kiri tu, anak n anak² sepupu i lg sorang..
missLR stended, tgh makan pon.. time nak amek gmbr, jari kena kat pipi..(makshaq aneem la ajaq nih...)
huhuuu...
atas dan bawah : cousin i n tunangnya...
eh.terbalik pulak gmbr ni... patutnya gmbr bawah tu dok ataih...
sesi sarung cincin 2 ketoi.. errr..apa penjodoh bilangan utk cincin...ouh. 2 bentuk cincin..
gambar atas... missLR, dilla n ida amek gmbr ngan pengantin.. (org bertunang kita panggey pengantin gak ka...?)
time tu missLR makan bahulu kedua...
sesi sarung sinshin kat laki pulak...
i n family i.... :)
(sila amek tau : baju kurung i tu baju raya time pregnant kat missLR, sbb tu nmpk lebar...)
kiri : missLR yg pantaaannnggg sgt nmpk butang.. suka nak bukak.. dok atas pelamin pon nak bukak butang... 'butak...butak...butaaaakkkkk~~'
n weeda try amek gmbr sendiri... hahahhaa... cucu fotographer cemtu la...
kanan : deela, tukang bg air kat missLR... melekat jer ngan missLR... hehehhee...
time ni missLR dok makan rojak buah... mau rilek..
atas : makan karipap.. smbl diperhati oleh babysitter/peminat tegar missLR..
bawah : bukan anak beranak... tp anak sedara ngan paklang... dua² mata cepet...
kiri : gedik santai...
kanan : amek feel nak bertunang minggu depan... huahahahhahaa...
ouh.lupa nak habaq... adik i ngan cousin i ni sebaya...

lg satu,
smp dah abih majlis.. time i dah nak gerak blk br paklang perasan i blk mesia n ada kat majlis tuh...

3 comments: