berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Monday, July 4, 2011

bantal dan sarung bantal

Salam and Hallo

ok.. ada 3 bijik bantal kat dlm gmbr yg i google tuh..
kat sini... depa guna bantai jenis A utk tidoq... which is kalau kat mesia, ramai yg guna utk lepak² depan tv,rite...
bantai tu berukuran 80cmx80cm... depa panggey bantai kepala..

memandangkan masa kat rumah lama dulu, semua benda kami dapat free dari tuan rumah.. makanya tak dak la process nak beli² bantai.. tp bila ada kawan² blk.. semua pakat wakaf bantai busuk depa kat rumah kami... hehhehehee... (bawak bomoh kang...)
skg ni bantai² tu dah tak dak rupa bantai 80x80 dah...

so, ritu i beli bantai B (80x40)...
semangat nak wat sarung bantai.. tp kain pulak tak cukup..
semangat sgt nak buat sarung bantai yg ada lebih² kat tepi keliling tuh..
so...
i amek 1 bantai lama 80x80... kumpul² isi dlm tuh jadik 40x40 (bantai C)...
n cukup² ja kain yg i ada... hehhee...

happy.... :)

6 comments:

x-o-x-o said...

:) untung² ;)

:cahya schatz: said...

untung part mana...?

x-o-x-o said...

bantai lama jadi baru. ;))

:cahya schatz: said...

tp ada bauuuuuu....

x-o-x-o said...

gunala febreze.. tiba²..heh

:cahya schatz: said...

dah... smp lencun bantai tuh... hahhaha...