berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Wednesday, June 15, 2011

video missLR..

Salam dan Hallo...
ini video smlm..
ada satu lg before video ni.. tp missLR terdelete.. nasib baik video tu tak brapa jadik..

to those yg dah start ghindu kat missLR...cekidaut... :)


geram...rasa nak gigit2..

6 comments:

x-o-x-o said...

GERAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
sangat2 chomell, cute,sweet,, sgt2
nk gigit jgkkkkkk

makshaq said...

Makshaq mana??? X masuk list ka?

:cahya schatz: said...

ammi : geram kan... video first, suruh dia sebuat makcaq wani.. dia panggey ammi... tp lepastu dia tak mau cakap dah.. asyik habish saja...

makshaq : tak sempat.. mood nak bercakap mai ikut angin bertiup.. hahhaha...

Farid aka BIG MOMMA said...

bahya tu - habish???

so you dah balik ke kampung jerman ka?
nice summery summer
kat sini cold bitter winter tak pegang sewing machine dah lama

x-o-x-o said...

hahaha rasanya lekat dah la nama ammii tu kat liya nnt... leh beza dgn makshaq hanim... tunggu makshaq hanim nnt liya nk panggil apa pulak ;))

:cahya schatz: said...

kak farid : ha ah..dah blk.. kat jermeng pon summer..so still enjoy dgn kepanasan smp demam2..huhuu..

liya konfius ngan few words mcm habis, dia guna jgk utk 'tak der'...
duduk.. dia guna jgk utk 'letak'..
but maintain kiutt... :))

wani : maybe.. kat kak hanim dia panggey shaq...