utk cekgu patchwork PART 5... :P

Salam dan Hallo...

ni quilting version try-and-error-plus-belasah-potong-jahit-ajerlah.....

tp i proud jugak sbb ni 1st time i try buat quilting...
agak interesting....
next time cuba lagi n buat better... :)

Comments

x-o-x-o said…
kain putih tu bukan cebisan skirt missLR ka? ni sarung bantai ka? lawa.. hehe...
maliana said…
lizaaaaaaaaaaa!@cicak..;0) so surprise jumpa ko kat net! tak sangka..aku blogwalking kat blog masak2..tetiba nampak gambar ko..tatau lako kenal aku lagi tak..kita dlu satu floor masa kat 12th kolej time 1st year...minta email address nak add kat facebook
Cak,[I love this nick)
Kagumnya I - first quilt dah complicated... Keep it up.

Good Good Good

So this one we call it 'a block'
you make more blocks then cantum....

Good Good Good [sekali lagi]
:cahya schatz: said…
wani : projek ni mmg guna kain perca... huhuhuu...
tak tau la nak buat apa.. sarung bantai la kot... br try n error nih...

mar : blog masak mana yg ko terjah yg ada muka aku...?

kak farid : tak comlicated la kak farid... liza ikut contoh yg dia bg skali ngan set rotary tuh... tp buat2 pandai sendiri.. dia suruh buat segi4 sama.. liza buat segi4 tepat... tu yg bucu terlebih2 tuh...
tengkiu for the semangat,cikgu...
x-o-x-o said…
oic..haha sedondon la missLR kalo dia pakai skirt tu tidoq kt bantai nih..hehe.. ;))
:cahya schatz: said…
tak tau lg nak buat apa ngan patchwork ni... nak buat sarung bantal pon, batang bantal tak dak...

Popular posts from this blog

Mee udon sup

review : katil baby

Giveaway 14/003