berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Monday, May 9, 2011

Selamat Hari Ibu

Salam dan Hallo...

tahun lepas sempat gak buat banner utk award hari ibu... tahun ni tak sempat pon nak wish sapa2...
ngan bonda pon cakap sat saja.. tak dak gossip² terkini sgt sempena hari ibu...huhu..
ngan mak lgsg tak dapat cakap... :(

so... nak wish jgk even  dah a bit terlambat...
SELAMAT HARI IBU utk semua ibu² di seluruh dunia... sayangilah anak² kita seperti kita menyayangi diri kita sendirik...

thanks alot  to Toh Puan Jamaliah dan Toh Puan Mazni kerana menjaga encik suami n i sampai la kami ni dijodohkan dan kini i bergelar ibu pulak.. :)
ucapan jugak ditujukan pada kakak² i datin hanim, datin yati, datin fizah n biras i datin irma... selamat hari mama...
utk sepupu pmpn, mak2 sedara dan family dekat dan bau² bachang... semua² skali diucapkan jgk selamat hari ibu...

2 comments:

'Asyida said...

happy mother's day liza!
http://amor-dearie.blogspot.com

:cahya schatz: said...

danke schatz... :)