Pemenang dan Hadiah Giveaway 11/001

Salam dan Hallo...

harap mahap ler pengadil busy tgk tv n makan fries...
muka pon mcm malas nak layan mama... hehehheee
so! cabutan dah dibuat dan pemenangnya...

MrS. F!zA

and

nanakimie

benda unik pasai pemenang ni ialah..
mrs fiza adalah the only peserta yg gmbr dia tak mau kuar kat blog i...
n nanakimie ialah peserta last giveaway ni... hehhee..
rezeki²...:)

and...
hadiah MEGAnya ialah...
Super mega hammer genialer gro├čer spitzen hab dich lieb Becher
maksud dia lebih kurang..  'saya ada mug kesayangan yang paling ter amat besar sekali'


gambar selingan... cawan tea tu hanya hiasan :P

Tahniah pada pemenang.. sila anta alamat anda ke nch_2311@yahoo.com
i akan pos hadiah once i dah selamat smp kat rumah mak i...

n pada tak menang... tak bermakna tak dak luck...
nntkan 2nd contest i pasni...
cekidaut bebeyh..

Comments

tiefazatie said…
sgt comel liya!tahniah pd yg menang!
:cahya schatz: said…
dia buat muka tak cute sbb busy makan n tgk tv...hehehhee..
btw,tengkiu tiefa... :)
nanakimie said…
wah,tq sis infom nana:) sukanya!hehe...liya tomey!t nana email yer sis,
x-o-x-o said…
haahahahahaahhaha x larat nk gelak tgk liya..
hahaha..xdak perasaan cabut undi..layan tv punya pasai..haha mata tak kaleh kot lain dah...
haii laa liya... hehehe... baik ja ikut arahan..haishhh gerammmm.. ;))
:cahya schatz: said…
nana : no problem...tahniah skaligi...

wani : mcm maksaq hanim dia kata..kira undi ni sgt valid la.. pengadil cabut undi tak tgk..hehhee..
adil dan saksama...
MrS. F!zA said…
wowieeee.. ha?gmbr tknak kuar?ekekeke

k nti sy emel.. tq ya!
nanakimie said…
sis,nana da dpt mug tu,sayangnya pmegang dia patah..bukak2 bgkusan jew ngk da pth...huhu...

http://nanakimie.blogspot.com/2011/05/gifts-part-6.html
:cahya schatz: said…
:( sorry...

buleh gam blk ke hancur terus...?

Popular posts from this blog

Mee udon sup

review : katil baby

Giveaway 14/003