berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Wednesday, May 11, 2011

Day 22- What makes you different from everyone else

Salam dan Hallo...

serius i tak tau nak jawab soalan nih..
mula² i tanya encik suami... cambiasa jawapan dia tak brapa sesuai nak tulih kat blog...
so i tanya org² kat fb...

ada yg terkuar tajuk...
ada yg tiba² buat skrip drama namblas episod...
ada yg tlg jawab utk diri sendiri...
ada yg bg point sama ngan i...
n ada jugak yg tlg bg idea suruh paste benda ni kat blog...
hehhehehheee... uol mmg cool la...

selain dari number ic yg mmg konpem² lain dari org lain..
i rasa i lain kat gigi... mana nak ada org lain yg gigi senget tp tetap nampak suit... i jer kott...hahahhahahaa...
serius i tak tau nak jawab soalan ni.
ok.
bai.

2 comments:

4 Kay-E said...

Soalan ni kalau keluar exam, susah nak jawab :P

:cahya schatz: said...

puan ita : buleh buat failed nih.. tp depends kat org gak kot.. kalau org tu rasa dia best, mesti byk benda nak cerita... kalau org tu rasa diri dia tak brapa best mcm i nih.. terpaksa la tanya org len...