berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Saturday, May 7, 2011

Day 18- Plans/dreams/goals you have

Salam dan Hallo...

apa beza 3 tuh....?
mula2 i rasa ada beza... tp encik suami kata ada beza...
ok.. i tak pandai inggereesss..

1.duit
sapa yg tak mau byk duit kan... since dok jermeng nih... mcm2 i pikir nak bawak blk mesia.. nak share benda2 canggih manggih kat sini ngan org mesia... tp tu la... naik flight pon 12jam.. apa lg nak pos barang... kos pon mahai la jgk.. so skg, plan utk berbisnes part I... dok pk2 lg ngan encik suami...

2.slim
i rasa i kurang makan skg nih... plan i nak turunkan berat i smp la mcm berat masa study... ekceli badan i tak naik... perut saja yg naik.... errrggghhhh....
so target i adalah pakai PB sepanjang musim summer... yeayyyhh... harap² menjelang autumn, i akan lawa...err... i mean, berat i turun...

3.hobi
skg ni i agak agresif meng'hobi'... jahit² la.. quilting la.. iron baju la... sental periuk la... kemas stor la.... bla...bla...bla.... semua sbb missLR tak bg i ngadap laptop..
kalau i duduk jugak.. dia gigit lutut smbl panggey 'mama....' duaplohpat kali...
semoga ngan ke'giat'an i meng'hobi' akan menjadikan i lebih ber'aktiviti' dan rumah i makin nmpk mcm 'rumah'... bukan tongkang yg seludup warga asing masuk mesia.... haishh...

4.memory
dah nak 8 bulan masuk rumah ni, satu gambar pon i tak gantung lg... jgn kata gantung, cuci pon belum...
i plan nak letak gmbr missLR kat bilik kerja.. buat satu wall utk gmbr² dia.. tp berangan jugak nak buat bilik utk dia... siap cat2 + hias2 bagai...
tunggu dia besar sket la... :)

5.bahasa
buleh dak kalau bgn ja esok pg, terus i terer cakap jermeng.
plis.

No comments: