Day 16- Another picture of yourself

Salam dan Hallo...

kenyataan pasai gambar di atas
1.time ni kat rüdesheim..
2.i pilih gmbr ni sbb i tak dak gmbr lain yg i sorang... (nasib si jurugambar...haish..)
3.topi yg i pakai tu i beli kat fleamarket IKEA wallau... ekceli org tu tak jual.. dia buat hiasan saja.. tp sbb time tu i pregnant n buat muka kesian sbb panas... dia pon jual..
4.spek tu i beli masa spargelsonntag(hari ahad-asparagus) 2thn lepas kot.. brand fossil.. rega dari brapa ratus ntah... jd 25€...walaupun mcm mata lalat... tp nmpk cun jgk bila i pakai...
5.baju tu i beli kat fleamarket damansara... among feberet i.. pakai smp berbulu... n skg pakai kat rumah je.. sbb kalau i pakai keluar... alamatnya encik suami bakar baju tu..
6.beg tu... hadiah mothers day last year... missLR tlg pilih (ye la sanggattt...)
7.jam tu hadiah pair 1st i ngan encik suami time kapel.. 
8.suar jeans terawal yg i beli ngan duit poket sendiri... last months, jeans tu dah masuk dlm kotak sbb ada byk kesan kunyit masa buat sate ngan adik2 junior...
9.kasut itam tuh... kata jer dok obersi... alih2... kasut cap buaya 30 hengget kat jusco jugak yg i pakai...

fakta² di atas adalah benar...

Comments

Kamalia said…
lawak part cap buaya tu. tp betul.. kasut cap ayam and buaya dari msia wpun beli kt jusco tetap menawan hati :)
:cahya schatz: said…
saya ni ongkampong ja liah hooii...

Popular posts from this blog

Mee udon sup

review : katil baby

Giveaway 14/003