berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Wednesday, April 6, 2011

surfboard

Salam dan Hallo...

esok besday encik suami...

smlm masa achik shopping.. cikdee call i nak mintak number junior.. i mintak tlg achik belikan iron board.. sbb yg ada kat supermarket sini..suma saiz besar².. susah i nak usung kalau pi sendiri jalan kaki...kalau nak beli benda lain ok ja... tak jauh pon...
tapi achik kata keta penuh..so, ok...tak per...next time buleh beli...

tup² petang, achik ngan cik dee datang bawak 'surfboard'... punya la tinggi..besar... siap berbalut ngan wrapper...
achik kata tu hadiah besday encik suami.. achik slalu kata.. dia tak reti nak bg hadiah2 ni.. dia akan bg benda yg org tu perlu... tak kira la time besday ka.. tak ka... kalau perlu, dia akan belikan...

ini la dia hadiah besday encik suami... :)
besar gila...!
mmg size yg paling besar kat supermarket kot nih...
kalau nak iron spender tuh...mmg letak 8lai pon skali harung je iron..
missLR nmpk sungguh katik disebelah iron board itu..
mendengar kata sungguh cik mek tuh... i kata 'yang...duduk kat situ..mama amek gmbr iyah...'
terkodek2 lari sandar kat iron board...:P

iron board tu tinggi sikit dari i... sama tinggi ngan encik suami kot... huhuu....
model yg over!
amek gmbr ngan iron board pon excited...

5 comments:

Farid aka BIG MOMMA said...

hadiah utk encik suami maknanya apa?
encik suami kenalah iron baju sendiri n baju bini - boleh?

x-o-x-o said...

SANGAT2 suka gambo no.3.. hahahahaa... dia dh sgt terer posing!! best2.. hehehe.. si comel liya ni..

:cahya schatz: said...

kak farid : liza pon pikiaq mcm tu jugak... tp encik suami buat2 tak paham daaa...
rasanya since liza ada, dia mmg tak pernah iron baju...basuh baju pon tak pernah rasanya..huhuu...
tp part buang sampah, tu kerja dia.. liza tak pernah buat...heeheheh..

wani : tuh la... nnt akak load more pics.. skg kalau posing,badan mesti senget...

x-o-x-o said...

gerammm la gambo no.3 nih.. ni m.chaq malu nk amik gmbo ng liya nnt...m.chaq bkn reti posing .. mesti m.chaq seolah2 iron board tu..keras ja...haha..

:cahya schatz: said...

takpa makchaq....iyah buleh ajar mcmn nak posing... :)