berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Monday, April 11, 2011

suar kotak²

Salam dan Hallo...

terlupa nak cerita pasai satu lg projek yg tak jadi..
bulan lepas, pi flöhmarkt ngan kak neny...
i beli 3 jenis kain..
one of it,i beli cotton tebal corak kotak2...
niat di hati nak buat suar tido utk encik suami...
so.. esoknya tuh, i pon buat la...
siap dah ukur ikut suar yg sedia ada..
pastu dah plan... nak buat utk i satu... utk missLR satu..
boria suar tido anak-beranak... hehehhee...

bila dah siap, suar tu jadi ngan cantik skali... (at least, cantek pada pandangan mata i...)
tp maybe sbb terlampau ghairah sgt plan mcm2 nak buat... terlupa nak besarkan sikit size pinggang...
encik suami pakai dah elok2 dah pjg kaki dia...tp sendat tang perut pinggang... hehhee...
maka otomatik... suar tu bertukar pemilik.. :D

8 comments:

x-o-x-o said...

hahaha.. jadi x buat boria tu?

Farid aka BIG MOMMA said...

cun cun..

That rotary cutter: ada safe position and ON position, ALWAYS ALWAYS ALWAYS lepas potong ja - put in safe position -- NEVER ever leave with ON position...

jadikan habit - after every cut --- OFF kan.

4 Kay-E said...

comel..
suar kotak2 mmg sesuai utk suar tido...

:cahya schatz: said...

wani : baru siap suar akak jer... esok2 ler br buat lg dua suar..

kak farid : ai ai kapten!

puan ita : yes.. tp bila tgk kain2 kotak yg lain ritu, teringat nak buat skirt kat liya.. :P

NaNa said...

wah cak skrg ni dah boleh jadi designer ni, menarik je bende2 yg u jahit,(bilela den nak menjahit jugak ni...berngan jela)...jahitkanlah something utk aqil dan boleh boriakan dgn si bakal menantu i skali...hahahaha..bday aqil smlm....pastu balik mesia nanti boleh pakai sama2 dgn anak dara u tu..amacam ok tak idea i...????

:cahya schatz: said...

auuwww.... tunggu aku terer sket lg utk nak jahit something utk org..
segan la aku...

happy besday aqil :)

NaNa said...

hahaaa....alah bile ko dah terer, kene buat something utk mama dye pulak, skrg ni mase tak tererla boleh buat dekat aqil...hahhaaaaa..

Aqil : tima kacih..mama liza..

:cahya schatz: said...

nana : ooo...time aku dah terer... tak der nyer aku nak TOLONG buat... aku nak charge...hahhahahaa... (gelak kejam)