rombongan cik kiah ke sukan komenwel

Salam dan Hallo...

eh.
rombongan pakshaq's family ke rumah missLR....

few days before makshaq (my first sister) sampai... makshaq dah bg hint2 kat i kata ada suprise utk missLR... i mcm dah buleh budget depa nak mai tp mcm tak konpem sangat...
a day before depa smp..
scene : i dok amek gmbr monitor komputer utk dijual...
i : lepas amek gmbr ni terus bg kat junior.. kot2 sapa2 nak beli...
encik suami : ntah2...abg smp esok dia nak ambik..
i : abang...?! abg mana...?
encik suami : errr... abg la...

moral of the story : jgn komplot ngan org yg tak reti tipu...natijahnya, kantoi siang2...hehehhee

so, i mcm dah konfiden sket kata my sist's family will come esoknya tuh...

so...
esoknya tuh... ekceli i menunggu jugak kedatangan posmen utk anta car seat missLR...

dlm tengahari...tiba²(ceh...tiba² la sangat kann).. ada org klingen loceng depan pintu..
nih..ofkos bukan posmen.. kalau posmen... dia akan klingen loceng bawah dulu...
time nak intai lubang kat pintu... ada org tutup...
hehehehee...
bukak ja pintu.... SUPRISE!!!
makshaq ngan kakak2 ada depan pintu...
missLR yg mmg slalu terkedek2 ikut bukak pintu mcm blur...
slalu tgk muka tu dlm webcam... skali ada depan2... mcm malu2 cemtu..
tp sat saja...
apapon... dia plg bekenan kat pakshaq... dari mula masuk rumah.. smp la dekat nak blk missLR dok usyar pakshaq... hehehhee...
geng!
itu gaya posing terkini missLR...
ada lots of pis but bukan kat camera i... tunggu la depa blk UK dulu br upload...
we are family...♥

to makshaq's family...thanks for coming...
to khokhooo... please come again soooonn.... iyah ghindu daahh...

Comments

Popular posts from this blog

Mee udon sup

Giveaway 14/003

nasi arab - pes yemeni mendhi PROMO