berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Wednesday, April 20, 2011

refashion shirt -> dress

Salam dan Hallo...

tak sabar sgt nak post kat blog.. :)
sbb ni 1st time sehelai shirt jd korban ujikaji i...hehhehe...
ni baju i dapat dari kak ina..
i tak muat... sbb ni baju anak dara dia...
i jz potong part atas saja ikut size missLR...
1st time jahit tangan... agak fail..tp i puas hati... :)
belum sempat jahit butang... model dah nak posing...
baju tshirt kat dlm pon tak mau tukar... main sarung jer...
rasa cantik... pusing2... pastu tepuk tangan....
:)

4 comments:

x-o-x-o said...

hehe kepala senget..toncet maintain tegak..haha.. liya..liya.. awatla comey sgt.. (nk puji mama jahit baju cantik, mama kata kalo org lain puji dia x UP sgt... baik puji liya ;p)

Anis&Mira said...

she knows how to pose!

NaNa said...

alololo...nampak macam anak patung betulla liya ni..comel sangat geram mama nana tengok (bakal mak mertua liya ni..hahahaha)

:cahya schatz: said...

wani : skg dah makin rendah dah pokok nyoq tu... rasanya kalau jd blk mesia, time tu dah buleh dendan kot...

anis n mira : of course... :)

nana : kalau anak patung perut tak muncit la mama nana...