refashion shirt -> dress

Salam dan Hallo...

tak sabar sgt nak post kat blog.. :)
sbb ni 1st time sehelai shirt jd korban ujikaji i...hehhehe...
ni baju i dapat dari kak ina..
i tak muat... sbb ni baju anak dara dia...
i jz potong part atas saja ikut size missLR...
1st time jahit tangan... agak fail..tp i puas hati... :)
belum sempat jahit butang... model dah nak posing...
baju tshirt kat dlm pon tak mau tukar... main sarung jer...
rasa cantik... pusing2... pastu tepuk tangan....
:)

Comments

x-o-x-o said…
hehe kepala senget..toncet maintain tegak..haha.. liya..liya.. awatla comey sgt.. (nk puji mama jahit baju cantik, mama kata kalo org lain puji dia x UP sgt... baik puji liya ;p)
Anis&Mira said…
she knows how to pose!
NaNa said…
alololo...nampak macam anak patung betulla liya ni..comel sangat geram mama nana tengok (bakal mak mertua liya ni..hahahaha)
:cahya schatz: said…
wani : skg dah makin rendah dah pokok nyoq tu... rasanya kalau jd blk mesia, time tu dah buleh dendan kot...

anis n mira : of course... :)

nana : kalau anak patung perut tak muncit la mama nana...

Popular posts from this blog

Mee udon sup

Giveaway 14/003

nasi arab - pes yemeni mendhi PROMO