ouh...i sebenarnya kurus.

Salam dan Hallo...

patut la ada org soh hapdet... dah seminggu rupanya tak der entry baru...
eleehhh...br seminggu kan...

tp blogspot pon dah ada features baru...
means dah lama dah tak ngadap blog...
hari² tgk komen n check nuffnang saja..
dah ada BE hinggap.. tp rasanya tak dak sapa click sbb tak dak entry br n org pon tak jengok masuk blog nih...
smp bila la payment nuffnang tu nak bergerak...huuhuuu...

tak per la..
skg ni tgh buat² busy tlg kak neny nak blk mesia...
org lain yg nak blk.. i yg buat² busy kan..
missLR pantang nmpk ummi neny dia.. kalau ada, asyik nak melekat saja.. makan pon siap bertambah2 kalau ummi yg suap..
time tido baru la mendambakan pelukan mesra mama...
time lain..'sorry mama,i m busy right now..'

this whole week, missLR dah start sebut few words dgn clear...
favourite name selain papa, ooodeee -> tokdee..
bgn pg ja, kalau tak kuar 'papa'..mesti kuar 'oodeee..'
pegang tepon ja... 'oodeee~~'
sgt kamceng ngan tokdee smp tokcik pon jeles.. hehehe...
selain tokdee.. dia dah buleh sebut tokchee...awi.. kakak... mama..
tp sgt le susah nak dgr dia sebut 'mama'..

ok.
cukup dulu pasai missLR... ada org soh letak gmbr i kat blog kalau sebenarnya i tak gemok...
i godey2 folder gambar...tak jugak jumpa gambar i penuh...
ni ja kot...
gambar dari fesbuk mama kaitlyn.. danke ya..
efek tudung membuatkan muka i bulat..
baju pulak kotak2 melintang... lg tambah bulat...


kesimpulan: i sebenarnya kurus.

Comments

Ya ALya said…
salam...kalau berminant nak swap FM klik sini k....http://www.facebook.com/album.php?id=100001090410140&aid=40985
x-o-x-o said…
akak, BE tu apa? hehe..
:cahya schatz: said…
alya : salam.. thanks.. kalau u nak FM jerman/ frankfurt..bgtau aa.. buleh i tlg beli..

wani : BE tu term2 dlm nuffnang... iklan yg ada tempoh tp charge dia mahai...
Ida said…
Mmg u kurus pun.. Samalah dgn i.. Huahuahua:) ayat tak sedar diri..

Nuffnang aku singgit ja,liza.. Kesian kat aku..
:cahya schatz: said…
ida : masalah aku ialah.. badan aku susut tp berat aku sama ngan berat time kawen...
suma lemak kumpul kat perut...ciss..

Popular posts from this blog

Mee udon sup

Giveaway 14/003

nasi arab - pes yemeni mendhi PROMO