farewell kak neny n family part 1

Salam dan Hallo...

ok.
i dah mula terasa kak neny tak dak...
achik lg la... dah siap pakai baju kak neny dah...
so,this time i nak cerita farewell party kak neny part 1...
mmm...ouh. sebab stefan nak kena outstation smp tarikh kak neny n family fly blk mesia..
so, before stefan pegi outstation... dia nak jumpa family kak neny dulu...

abg zul request nak makan mee udang...
tp i tak dak gmbr mee udang sbb sedap sgt... so terlupa nak amek gmbr..
gambar di atas adalah gmbr nasik beriani yg tetiba jer ada atas meja..
huhuu... dlm dok kalut2 hidang mee udang.. sempat jugak achik masak nasik beriani...
pasangan nasik beriani... achik buat dal+buah remunggai... (sila google kalau tak tau buah remunggai tu padia...)
selain tu,i buat kuih cara utk kakak biha... dia suka sangat...
dylla : masihkah ko ingat di saat kita berganding siku buat kuih ni kat meja makan kak neny...?
iyer...aku masih menggunakan acuan yg sama... tp this time aku buat sensorang jer...huhuuu...
eh..ni sapa...? bukan org yg diraikan....
ok. ni org yg diraikan... walaupun cara duduk abg zul agak brutal... tp hati dia baik... sbb tu achik sayang sgt... :)
eh.ni sapa pulak.. bukan org yg diraikan jugak.. tp dia punya kecoh buat org terpaksa raikan dia...huahahhahahhaa....
friendship... sapa nak sangka kan tiba2 dapat kawan org jermen ngan greece... dah la baik... baik pulak tu..eh.
stefan with the girls...
awat la bella posing mcm tu...
beha gak yg cool...siap silang kaki...hehehhe....
farewell... but dont worry... kami akan kejar abg zul's family kat mesia...yeeeehhhaaaa!
pasaipa i nmpk mcm besar...?
i mean... lebar... tp bukan gemuk... jz a bit lebar....
huh.

Comments

4 Kay-E said…
'lebar'? a new term... hehee...
fylla said…
liza... aku xkan lupa kuih cara tu.. siap xsempat hidang, angkat jek abis, angket jek abis.. hehe.. sedey lak baca entry ko kali ni.. huhu
:cahya schatz: said…
puan ita : dah buleh buat buku 'rekod mama liya'...
ritu buat kek belubang tengah...
rini guna term baru pulak...hehehe..

fylla : betoi2... tp ritu aku buat termasin.. so..slow sket la pemakanannya.. tp beha still, aku kuarkan jer... dia tanya... 'dah buleh makan ke aunty...:)'

aku dah try buat lawak bg entry ni tak sedih... still sedih gak ke..?

Popular posts from this blog

Mee udon sup

Giveaway 14/003

nasi arab - pes yemeni mendhi PROMO