Day 09- Something you’re proud of in the past few days

Salam dan Hallo...

1.sewing skill
dah buleh buat lengan baju dah... :)
tak main la jahit straight2 skg ni... hahhahaa...
n pasni nak try quilling pulak...

2.encik suami
lepas penat lelah encik suami melayan i membebel pasal kerja... bulan ni, penat dia dibayar.. n projek mega yg satu group org tak leh 'solve'kan..tp dia buat sensorang n now,projek tu dah almost siap...
i m proud of u,abang... :)

3.missLR
dia tak pernah susahkan i... even br umur tak smp 2tahun... i bangga sebab dia slalu senangkan hati i n org sekeliling.. i bangga mengaku dia anak i... :')
latest, dia suka panggey 'mama' tak brenti n bersungguh2..

4.kawan2
bangga dgn kawan2 i yg tak pernah lupakan i... :)
ada yg slalu anta email.. ada yg buatkan entry utk i... ada yg call straight dari mesia... ada yg bukak blog i hari2...
tengkiu semorang...
















aiseymen...i ingat, i tekan 'publish'...rupanya i tekan 'draft'...

Comments

Popular posts from this blog

Mee udon sup

Giveaway 14/003

nasi arab - pes yemeni mendhi PROMO