Day 05- A picture of somewhere you’ve been to

Salam dan Hallo...

Paris kota cinta
honeymoon.. :)

tapi honeymoon yg busy berjalan... 
bukan busy bunuh setan...hahahhahaa...

kami pegi seminggu..
merasa la bertenggek atas eiffel tower...
then jenjalan area paris...

i join family kakak i... i pi ngan flight... depa pi dari UK ngan kereta...
so cekidaut bebeyh my 'a' picture of somewhere i've been.. (ok...i mmg tak paham bahasa..)
atas Le-Pantheon... panjat smp atas bumbung... 
at disneyland..melayan anak2 amek gmbr ngan character disney... tp time amek gambar ngan cinderella... i yg over... :P
sebab tak dak bendera mesia... i tumpang la amek gmbr kat bendera jermeng,buleh?
hhahahhaa.... i mmg gedik... amek feel dok kat disneyland ala2 pwincess le kunon...

nota kaki :
1. camera i jatuh kat eiffel tower... bila nak repair... cina kat mesia gelak bila i kata jatuh kat eiffel tower... dah dia tanya kan...
2.gmbr2 kat atas tu siap edit bagai sbb nak letak kat fesbuk...tp smp missLR setahun lebih pon tak haplod2 lg...
3.kasut yg i latam smp skg ni...i beli sempena nak pi paris la..
4.memula i tgk tajuk challenge nih, i terpikir nak letak gmbr i pi genting.. tp tak bawak mai sini pulak gmbr2 tuh.. :(


ok.i slalu over bila buat entry challenge ni kan... huhuu...

Comments

makshaq said…
1. Bila liya besar nanti dan tgk gambar2 ni, mesti tanya kenapa dia x da dlm gambar2 nih..
2. Bukan u sentiasa over ka bila dengan anak2 eh??
:cahya schatz: said…
1.ada can la mama nak mintak papa bawak mama pi paris skali gi... lalalla...
2.ouh.ya..? i jz nak enjoy ngan anak2..hehehhe
x-o-x-o said…
komen ni kena buat point form eh?

1. hehehe best entry nih... santekk2 gambaq tu akak edit.. ;))

2.setuju dgn point first k.hanim, nnt mesti iyah tny...hehe.. (habaq dia dok kt atas menara tu.. hehehe)

3.camera yg jatuh tu alamatnya buat kenang2an je la .. nk repair pon takut kos dia sama dgn beli camera baru..huhu.. haa x pun bg iyah main hehe..mana tau tiba2 leh jadi elok blk..hehehe... ;)

Popular posts from this blog

Mee udon sup

review : katil baby

Giveaway 14/003