bestday papa missLR (part 2)

Salam dan Hallo...

kita kena kretip ok...
disebabkan acuan kek tu besar n akan sebabkan kek nipis... kita buat kek tu berlubang kat tgh.... at least ada tmpt nak letak lilin...
lilin tu kasik canggih sket... lilin aroma yg besaq tu i letak kat tgh2...
puas hati...
tgk la muka missLR....muncung!
sbbnya... depa dua org dah siap nak anta makanan pi rumah tokchik... tp i pulak kalut suruh potong kek dulu...
cik mek tu dah siap pakai jaket... pakai kasut dah... tup2 mama suruh papa potong kek pulak...
time nyanyi lagu besday pon muka nak muncung...huhuuu....
time tiup lilin, br senyum sket....
pastu muncung blk.... (eh. bukan patut cerita pasal besday boy ka...? :P)
sbb kalini celebrate 3 org... mama otomatik terkuar dari dlm gambar....
penuh muka depa saja.... huh.
last but not least... gmbr nasik daging..

anta kat family achik separuh... tp air asam terpedas....

P/S : harini (8hb april) besday achik....

to abang,
semoga azam abg termakmul... dirahmati Allah sellau... dimurahkan rezeki... ditenangkan kehidupan dan bertambah kasih sayang kita...

to achik,
happy besday... semoga happy selalu n jaga iwah baik².... hehhehee...

Comments

x-o-x-o said…
wahhh hehehehe.. awainya update blog.. bgs2 :D heheeh lama x tgk dia muncung..cian dia.. hehe..
x-o-x-o said…
owh lupa nk komen..kek tu sgt kretipp la.. hehe x penah jmpa lg org buat camtu..kt kedai kek lagi la..ehehhe..lilin wangi truih..hehe.. terbaikk la akak..
Chooyaya! said…
nampak sedao sgt sgt sgt sgt kek ceklat ni... nyum nyum~
4 Kay-E said…
New innovation... a cake with a hole!
hehee...
:cahya schatz: said…
wani : dia muncung time dia dah siap, tp tak leh kuar rumah lg.. mmg muncung smp buleh sangkut baju...

akak guna acuan kek yg belubang tgh tu.. kalau guna acuan biasa..nnt kek jd nipis.. tu pon, patutnya kek tu ada whipped cream kat tengah..tp akak tak buat... tau dah abg tak makan kek sangat... so,tak yah la susah2kan diri semata2 nak nmpk cantek gmbr kat blog...hahhaha...

bab lilin tuh...weelll~ akak kan kretip. :P

suraya : bab² cekelat n kek n cream n benda² yg akan tambah lemak kat perut mmg slalu nmpk sedap... haish... (smbl makan kek cepat2...)

puan ita : tu dia la... mau dapat award nih...hahhaa...
x-o-x-o said…
a'a..part loyang kek tu tau.. tp xpenah lg tgk org buh lilin wangi tgh tu..haha.. slalu kek span bntuk camni ..haha..xpa.. menarik tertarik mmg da bom la kek akak..

hehe..akak ckp muncung smpai leh sangkut baju tringt kt azie..heheh kan azie kn..hehe..
:cahya schatz: said…
wani : kat rumah ada 2 jenis lilin saja... lilin wangi..ngan lilin besday liya bentuk '1' ....
so, better guna lilin wangi kott.. hehhehe

Popular posts from this blog

Mee udon sup

Giveaway 14/003

nasi arab - pes yemeni mendhi PROMO