mee MAMAk vs stroberi

Salam dan Hallo...

pagi tadi i masak mee ABC goreng ngan sos tomato n kicap n udang n ntah apa lg i campak dlm tu.. haritu buat semangkuk.. missLR makan smp takmau share ngan mama.. eksyen makan sorang2.. tp harini makan 2 suap saja.. pastu sebok nak suap mama pulak.. pastu, tarik tangan i pi kat fridge soh amek stroberi.
nampak tak huruf F...? T...? P? L...?
ok.kalau jumpa pon tak dak hadiah..
abaikan rambut missLR.. i dah sikat..dah ikat...
tp dia tarik getah rambut.. pastu sikat sendiri.. itulah hasilnya..
selingan utk gmbr di atas : tgk wrist missLR...bolat2!
time ni feeling abis makan stoberi...
skirt tu skirt pwincess yg i buat skali ngan skirt si kembar utk fasching (karnival pakaian beragam n parade).. i ingat si kembar ada fasching harini... tp rupanya smlm...huhuu...
tak pe la... mcm tak biasa pulak missLR melaram kat rumah kann...
stoberi... besar..  merah menyala.. cantik... berkilat.. manis...
dah nak masuk musim kot.. merata ada... n stoberi ni, i beli kat markt dekat rumah... missLR yg nak sebenarnya... dia amek pisang ngan stoberi..
tp dia mmg suka makan buah....
time ni baru makan mee 2 suap n stoberi 2bijik... skirt pon dah londeh... hahhahaha...
comot tahap pertama... dah abih semangkuk stoberi...
siap marah bila i potong 4 stoberi tu.. dia nak pegang sebijik n gigit sendiri.. br ada 7 batang gigi dah eksyen.. heh! gigit kanggg....
ini gambar last i amek before dia b****k then ngantuk...
lepas bangun tido... usung biskut kering pulak... bila teringat ada buah sedap dlm fridge.. tarik tangan i soh amek.. pastu mengadap stoberi lg...
by the time papa dia blk kerja.. bau missLR pon dah macam stoberi...
muka n baju punya la comot.. tak smp hati nak amek gmbr...

tp mama shayaaannnggg jugak.. :)

Comments

x-o-x-o said…
- hehehe..ni ke mee nya..meh m.caq la hbskn...hehehe..
- strawberry tu; siap marah akak potong sabaq ja la..hehe.. comey..
- bulu mata dia sgt lentik n pnjg!!!
- alaa liya belemoih pun liya tetap comelll ..x kesahh pong kn..hehehe..
ida khairani said…
Yummy strawberry.. Nak juga.. Boleh share tak missLR?

Popular posts from this blog

Mee udon sup

Giveaway 14/003

review : katil baby