Bila mama dah kurang amek gmbr iyah....

Salam dan Hallo...

skg ni ntah apa yg i buat sehari2...
tup2 ja dah abih weekend...
pejam-celik-pejam malam jumaat...
pastu weekend lg...
tak dan nak wat apa2... dah ujung bulan...
huh!

kengkonon nak haplod gambar missLR pon tak buat lg...
pastu plan nak buat photobook utk dia pon tak sempat2...
harap2 jgn la smp dia cecah 2 tahun.. uhuk!uhuk!

skg ni amek gambar missLR pon dah kurang..
padahal lg macam2 perangai dia buat..
satunya, tak sempat nak amek camera.. dia dah buat benda lain..
duanya, dia byk buat aktiviti diam2 bawah meja...
contoh: makan biskut 4keping.. dia amek sekeping.. nyorok bawah meja.. bila habis, amek lg sekeping.. masuk blk bawah meja..
tiganya, missLR dah macam spring.. byk sgt idea dia...
empatnya, err... tak leh pk sebab lain dah...

nasib la ritu fad ngan azri ada bg hadiah camera kat missLR...
itu la pengubat gian dia nak berposing..
mama tak nak amek gmbr iyah...?
tak keeesaaaahhh!
''iyah buleh amek gambar sendiri la.... ha!ha!ha!ha!''
(gelak gaya missLR...4x ha!)
''ok...mama pulak posing..''
astarghfirrullahalaziiimm.... dah la terbalik muncung kamera kok blkg... pegang camera pon upside down...
giler berbakat anak mama nih....
'ha!ha!ha!ha! iyah dah amek gmbr mama daahhhh....'

Comments

x-o-x-o said…
heehhe...mau kena camera btui baru best..heeeheh.. tunggu besaq skit kot noh..
makshaq said…
liya: tokwan kata jangan gelak kuat2 hahaha.. sopan sikit hihihi
walau gambaq fokus kat kamera.. puyut bolat tetap makshaq nampak!
bila liya nak mai sini lagi nihh ...
:cahya schatz: said…
rubaizah : tengkiu aunty..

wani : tak dapek ler... tp nmpk gaya dia dok aim kamera mama...

mak shaq : liya nak pi...tp papa tak leh cuti...

Popular posts from this blog

Mee udon sup

Giveaway 14/003

nasi arab - pes yemeni mendhi PROMO