berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Thursday, March 10, 2011

apa jadik on 10th march taun lepas..

Salam dan Hallo...

tetiba dimalam yg sejuk nih, i rasa nak bukak blk folder² lama... :)
n saja carik gambar2 yg ber'date' 10 march tahun lepas....  masa ni missLR umur 20weeks...
tgk la muka dia... bolat2.....
mata sepat...hidung penyek... hehehhee...
gambar 2nd tu cubaan utk nak senyum suiittt... :P

on 10th march jugak.. missLR dapat dia punya 1st fußsack (sarung kaki).. sbb time tu sejuk... pak dia kan suma kena proper.. tak leh nak selimut anak ngan selimut saja.. lalu, pakdia pon beli la sarung ni kat anak dia.. n tgk la betapa redha anak dia dok dlm benda tu... nmpk mata klip-pot-klip-pot.... hahhahaa...
aaaahhhh... dah buleh nmpk muka bolat² mama...
safety belt semedang kena pakaikan... if not, missLR marah..  time blk mesia.. maktok tak tau kata kena pakaikan seat belt.. nak pi rumah nenek seberang jalan pon, kena pakai seat belt.. selagi tak pakaikan, selagi tu la missLR dok tarik belt dia...
n.... on 10th march jugak...missLR rasmi camera baru abah zul ngan ummi neny...
gmbr last tu adalah among my feberet pic.... (sebab tu besarkan.. :D )














akhir kata,selamat menyambut 10th march....

7 comments:

x-o-x-o said...

hehe mcm2 aksesori dia ada..tp dia baik ja..diam ja noh... (smbil dok click2 iklan nuffnang)...hehe tp kalo blk msia pakai lagu tu mau bersilat dh kot...mesti dia rasa comfort kn dok dlm tu..

:cahya schatz: said...

wani plg cool (smbl bukak web nuffnang nak check duit... hahhahahha..)

masa blk mesia ritu..mmg tak bawak blk la benda tu... jz dia dah biasa pakai seat belt.. nak pi rumah tok pon nak pakai seatbelt...

akak penah guna fußsack tu buat tutup kaki...sgt la besst.... no wonder la asal keluar rumah ja..liya tidoq..

x-o-x-o said...

akak penah guna fub(b ka?)sack tu?? muat ka... hehehe...

:cahya schatz: said...

benda tu panggey fußsack@fusssack...
kat sini kalau double s...ganti ngan beta(ß)...

akak buat tutup kaki saja...

x-o-x-o said...

ooo lagu tu ka... haha x sempat nk blajaq part tu dgn colleagues dlu.. depa rajen sebut danke ja... mula2 pelik gak...dok chat..org melayu ni ckp bahasa apa 'danke' ni...xfhm lg time tu...dh lama2 tgk email smua org ada haahha... pastu kalo rajin tgk la jgk email dr ceo.. tp ada translation.. tau and=und..yg tu ja..hahaha... ok dah x best pn cita tu...

hehe suka cara akak tulis kt blog...leh gelak srg2..hehe.. liya ada ciri2 pak lawak dak?

haha pulun jgk tutup kaki dgn bnda alah tu haha...tringinn nk masuk dlm tu la tuu :p

SWEETSYAZA said...

anyonyonyooohhh...comelnyaa... :))

:cahya schatz: said...

wani : liya is on the wayyyyysssss...
siap kdg2 dia buat lawak..dia yg gelak over2...

syaza : tengkiu... :))