apa ada ngan 2 march...?

Salam dan Hallo...

selain dari besday kengkawan...
apa lg yg best pasal 2 march...
since 2009... ini first time i ingat besday blog nih... :)
itu buleh dikira spesel... hehehehe...


wahh...
hepi besday yg ke 2,cahya schatz....
semoga awak tak terdelete dlm masa terdekat..
(gila kejam ucapan i...hahhahahaa....)
semoga awak buleh tetap jadi tatapan i n anak2 i n peminat2 awak smp bila yg awak mampu bertahan..
all the besh... (rasanya ucapan last ini utk i kott sbb kalau i tak dak idea or malas nak hapdet... means blog ni dlm bahya.....)

i dont care ada ramai follower ke tak...
ada org nak baca blog i ke tak..
plg2 kurang encik suami mmg silent reader blog nih... :P

akhir kata....
doakan semoga i ada idea nak hapdet slalu supaya blog ni pjg umur...
world peace!

Comments

x-o-x-o said…
smbungan... leh wni mengomen slalu hehe... wlupun 'ok'..hehe..
x-o-x-o said…
hahaha... sib baik tuan igt bday dia.. bertahan la.. hehe..
:cahya schatz: said…
wani : good..good.. ada gak org bg semangat...
tlg click iklan nuffang skali buleh..?
hahahahhahaaa...
dah berkurun dok takat tuh ja...
x-o-x-o said…
owh iklan tu kalo klik br dpt duit eh? igt kena komen byk2 ja..
:cahya schatz: said…
hehheee...iklan tu yg dapat duit... :P
tp mcm kena click 50x br naik sekupang kott..hahahhaa...
AzieNurul said…
hahhaa..lawak ar kak liza ni (hee..tetibe nyebok)
:cahya schatz: said…
azienurul : yer..kadang2 saya mmg lawak.. tp selalunya saya lawak sikit2 saja...

Popular posts from this blog

Mee udon sup

review : katil baby

Giveaway 14/003