berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Wednesday, March 2, 2011

apa ada ngan 2 march...?

Salam dan Hallo...

selain dari besday kengkawan...
apa lg yg best pasal 2 march...
since 2009... ini first time i ingat besday blog nih... :)
itu buleh dikira spesel... hehehehe...


wahh...
hepi besday yg ke 2,cahya schatz....
semoga awak tak terdelete dlm masa terdekat..
(gila kejam ucapan i...hahhahahaa....)
semoga awak buleh tetap jadi tatapan i n anak2 i n peminat2 awak smp bila yg awak mampu bertahan..
all the besh... (rasanya ucapan last ini utk i kott sbb kalau i tak dak idea or malas nak hapdet... means blog ni dlm bahya.....)

i dont care ada ramai follower ke tak...
ada org nak baca blog i ke tak..
plg2 kurang encik suami mmg silent reader blog nih... :P

akhir kata....
doakan semoga i ada idea nak hapdet slalu supaya blog ni pjg umur...
world peace!

7 comments:

x-o-x-o said...

smbungan... leh wni mengomen slalu hehe... wlupun 'ok'..hehe..

x-o-x-o said...

hahaha... sib baik tuan igt bday dia.. bertahan la.. hehe..

:cahya schatz: said...

wani : good..good.. ada gak org bg semangat...
tlg click iklan nuffang skali buleh..?
hahahahhahaaa...
dah berkurun dok takat tuh ja...

x-o-x-o said...

owh iklan tu kalo klik br dpt duit eh? igt kena komen byk2 ja..

:cahya schatz: said...

hehheee...iklan tu yg dapat duit... :P
tp mcm kena click 50x br naik sekupang kott..hahahhaa...

AzieNurul said...

hahhaa..lawak ar kak liza ni (hee..tetibe nyebok)

:cahya schatz: said...

azienurul : yer..kadang2 saya mmg lawak.. tp selalunya saya lawak sikit2 saja...