berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Friday, February 4, 2011

kerusi koning pujaan hatiku...

Salam dan Hallo...

missLR skg ni dah pandai tgk tv..
dlm erti kata lain... kalau citer tu lawak... reti la dia gelak...
kalau citer tu serius... muka missLR pon ketat semacam jer...
gaya mcm paham jermeng la kan... huuuhhuu...

so,baru2 ni...
kak neny suruh i bawak blk kerusi budak2 yg ada kat rumah dia.. i mintak kat si kembar..
kak biha beriya2 suruh amek.. siap pilih kaler kuning utk missLR...
kebetulan blk ngan achik dgn keta.. (gaya mcm rumah jauh.. padahal kentut pon ntah2 dengar)..
i pon usung la kerusi tu sebijik...

esoknya... bgn pagi.. time breakfast... missLR dah usung kerusi tu letak kat hall...
mlm before tu.. kami smp rumah, semua dah penat.. letak barang kat depan pintu masuk.. tukar baju then terus tido...
missLR nak try duduk.. tp kerusi tu tinggi dari dia..
bila i dah letak dia duduk kat kerusi tu... terus dia naik pangkat jd bos besar...
nak main apa2... semua main tunjuk2 saja..
i kena tlg amek.. dia lgsg tak mau turun dari kerusi tu...
gambar atas ni gaya dia duduk lepas 5 minit dok kat kerusi tu..
tak turun2 ok..
makan... minum tea... main... semua atas tu...
siap angkat kaki letak atas kerusi lg...
time ni dia dah perasan i tgh skodeng dia...
pandang i then angkat2 kening like 'whats up mum?'
gambar bawah ni pulak adalah gaya posing terkini...
hasil didikan camera kak fad dan abg azri..
since dia dapat toy tu.. semedang nak posing mcm ni...
kalau amek gmbr ngan mama... siap laga2 kepala.... hahahhahahaa....

still dlm keadaan berposing... tp nak tgk tv jugak in the same time...

hari kedua... dia dah tak nak duduk dah atas kerusi koning tu...
tp dia heret merata...
dia kepik kat siku...then heret....
so comel...




hish....dah besar dah anak mama... :´)

11 comments:

mama said...

Eh tight tu bukan pakai dengan skirt ke? Aci dak post budak kecik tu mai sini? :P

:cahya schatz: said...

eyh...makshaq nak colik liya ka..?

:cahya schatz: said...

ha ah itu tight yg u bg skali ngan skirt..
dia yg amek nak pakai tight tu..

4 Kay-E said...

buka=muka

4 Kay-E said...

Ahaa.. Comel je.. Tp buka dia selamba je...

:cahya schatz: said...

puan ita : dia mmg terer bab2 belakon nih...

mama : 4 kay E nih lecturer i yg adik kak nat jenan..

rubaizah said...

comel la liya skang ni... dah pandai posing ... isk tgk anak hg rindu lak kat anak aku...

:cahya schatz: said...

liya maintain saja... perut ja kot yg naik...hehhehee...
awat? mirul tak dok ngan hang ka...?

x-o-x-o said...

hahaha ni kalo liya blk kg.. berebut krusi ng tokwan la... tokwan dok tgk tv guna krusi pink kecik tu..

ida khairani said...

besar dah anak dara hg..

:cahya schatz: said...

wani : ha ah la.... harus berebut! tak pon..melentok duduk atas riba tokwan...hahhahaa...

ida : hah..dah makin besaq dah.. dukung sat pon aku rasa nak naik dah muscle aku...huahuahua...