berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Tuesday, February 22, 2011

gambar kat wall post fesbuk (part 2)

Salam dan Hallo...

gambar pg tadi...
tongkat kepala sbb tunggu mama buat susu...
muka kerut sbb kena flash...

People who like this
*Muhammad Rujhan Md Noor
*Zura Yusof
*Syukri Omar
*Yaya Jun
*Rosnaini Ramli
*Umie Syahirah
*Anas Syazwan
*Syazira Jamaludin
*Aminatulmunirah Kasim
*Liza Razif
*Zaharuddin Kenpachi
*Ida Haryannie Haris
*Hazlan Che Ahmad
*Hasmiza Halim
*Marni Zainol II
*Ezzeline Iswan
*Hasyimah Binti Harun
*Rawaidah Hartono
*Nura Desa
*Ada Nasir
*Zizah Jane Abdul Karim
*Setsuna F Seiei
*Marshita Mohamed
*Nur Hasyimah Ibrahim
*Akmal Mohd Zain
*Nurhazwani Wñì


Liza Razif makcaq hanim tak geram ka kalau cemni...?
Saturday at 3:43pm ·


Nazliah Musa haha so cute! boring ye lama sangat tunggu.
Saturday at 3:43pm ·
Ania Mashor Awwwwwwwwwwwwww :')
Saturday at 3:43pm ·

Liza Razif lea : mula2 dia dok bebel apa ntah.... gelak2...
pastu terkejut kot tiba2 ada flash...tu yg muka mcm tu....

Saturday at 3:44pm ·

Liza Razif aniah : look at her chubby pipi... !
Saturday at 3:45pm ·

Ida Haryannie Haris wow! mcm lady boss pn ada ni!
Saturday at 3:46pm ·

Husna Hisan hahaha dah pandai tongkat dagu...comel jee...
Saturday at 3:53pm ·

Liza Razif I.H : sorry..dia bukan lady boss.. dia datin... :))
Saturday at 3:56pm ·

Liza Razif husna : lately mmg mcm tu dia posing... tp tak penah lg bgn2 tido ja terus posing...
pg td first time... lawak jer dak kecik nih...

Saturday at 3:56pm ·

Liza Razif tengkiu peng'like' sekalian...
Saturday at 3:57pm ·

Rusdy Yaacob sejibik macam... u no hu
Saturday at 4:09pm ·

Erwan Hafizi Dan Aziah hahahahahahaa... liya lg advance dr maryam.. maryam xpandai pose cmni lg. hehe..comey tul ar dak ni..tu pk nk wat pe arini ar tu..tau dah
Saturday at 4:33pm ·

Norhayati Ahmad Mustafa la geramnya akak tgk... so cute... hehehehe
Saturday at 4:33pm ·

Adzimah Adi amboii.. ni slalu dok tgk mama dia posing kot.. amik iktibar hehehehe... cute sungguh cekmek ni..
Saturday at 5:12pm ·

Sharifah Aida cutenya dia tongkat muka...lucu tgk gmbag dia liza..
Saturday at 7:42pm ·

Eena Zainal Ala comey comey nya cubit kan
Saturday at 8:03pm ·

Azi Ashak amboiiiiiiiiiiiiiii tongkat kepala tunggu susu yea?
Saturday at 9:24pm ·

Zaharuddin Kenpachi hahahahah, dok bt muka bengang!!!.................;P
Saturday at 9:53pm ·

Liza Razif
all : tengkiu again to all peng'komen' n peng'like'...

rusdy : ja wohl! :)

Erwan Hafizi Dan Aziah : tu br 1st time dia posing mcm tu.. dah la muka garang... tp nak tergelak tgk...
...maryam tak yah la blaja wat posing mcm tu yer..huhuuu...

kak yati : kalau dapat jumpa depan2 lg geram kot.. makin byk akai la ni..

zizie : mama tak penah posing cemtu okkk...
jauh skali nak wat muka garang cemtu pagi2...
tp..part CUTE tu, mmg turun mama dia :P

kak aida : dia mmg lawak kak aida.. tambah2 la ni dah buleh paham org cakap... ada ja akai dia...

kak eena : tu tak nmpk perut tu kak eena.. kalau nmpk perut bulat dia lg geram...

kak azi : 1st time dia mcm tu... masa tu ekceli dia dok bebel2... tp terbuat muka garang sbb mata kena flash camera...

din : dia selalu senyum sebenarnya..

Saturday at 10:19pm ·
Zaharuddin Kenpachi oooo, ya ka...........ni kira bengang sbb susu lambat la ni.......???..........:D
Saturday at 10:20pm ·

Liza Razif bukan... dia tgh sembang ngan aku... pastu aku amek gmbr.. dia dah siap posing...tp time tu gelap so aku pasang flash... tu sbb muka dia mcm tu...
Saturday at 10:22pm ·

Zaharuddin Kenpachi hhahahahahaha................candid.......:D
Saturday at 10:25pm ·

Nurul Azura uish,berlatih nk jadi model ke?;)
Sunday at 12:04am ·

Liza Razif wawa : tak dak maknanya... inilah natijah kalau dari kecik, asal bergerak sket ja mama dia snap gmbr... hehehhee...
(sila ambek iktibar...)

Sunday at 12:05am ·

Ada Nasir Ya Allah comelnye..cam mummynye..
Sunday at 2:19am ·

Nurhazwani Wñì hehehhe geramm laaa , hehe tecik² dh posing cmni..
akak simpan baik² smua gambaq² dia tau... nnt besaq best tgk blk.. ;)

Sunday at 2:48am ·

Akmal Mohd Zain mcm muke mama yer 300% heheheh
Sunday at 3:00am ·

Rahimah Abdul Hamid alamak comel nya anak dara ko ni liza! aduh jatuh hati!
Sunday at 3:52am ·

Mazlan Omar tembam tul pipi nye.....so cute liza....
Sunday at 12:57pm ·

Liza Razif
ada : tengkiu... :) tp dia lg ramai peminat... mama darjah 3 baru ada peminat...

wani : ha ah...ok... ingat nak print jugak... tp punya la seepp.. nak print kat mesia...hahahaa..

akmal : ha ah...kopipes abih...tp dia dapat kening ngan telinga... papa dia..

rahimah : hehehee... ko nak cop utk irfan ka...? sorry la borang dah abih.. nak kena print lg... hahahaa...

mazlan : mau tau la lan... makan tak brenti ok... makanan jermen dia makan... makanan melayu pon dia baluuunn...

Sunday at 4:53pm ·

Aima Can memang benar anak buah akak dah ada ala2 model macam mama dia suka bergaya, hehehe jgn marah
15 hours ago ·

Liza Razif hehehehehe... bila cikda nak datang tgk liya...?
15 hours ago ·

Zurie Isa comelnya.. dh besar yek anak liza... :D
14 hours ago ·

Liza Razif zurie : dah setahun lebih dah zurie...
sat saja masa jalan....

14 hours ago ·

    nota kaki : gambar ni ekceli i ambek time kul 6pg on 19hb feb ritu... then terus upload kat fesbuk pg tu...
    nak tergelak bila pikir2 blk... tgh2 mamai tu buleh pulak posing cemtu...
    mula2 dia bebel2 apa ntah... pastu dia tongkat kepala cam dlm gmbr... i suruh stay,i nak amek gmbr... dia pon keras... skali flash kuat sgt.. berkerut2 muka...
    hahahhaa...
    gmbr bawah ni gmbr before gambar kat atas tu...
    tak der la muka garang sgt kan....hehheee...

    6 comments:

    x-o-x-o said...

    hehhe model mengikut arahan tue.. awai2 pagi dah kena start pose dah..best dak dok dlm slimut tu? first time tgk... hari tu tgk dlm gmbr akak gantung ja selimut tu... pelik gak awat selimut dia lagu tu... hehehe..comey ja dia pakai.. kira x leh kongsi dgn mama la selimut eh..hehe..

    CikTie said...

    kak ijah dah print gambar budak kecik baru bangun tidur ni...print color lagi. Tokwan dia letak kat almari kaca...selang 5 minit mesti pi tengok gambar iyah ni tau!pastu senyum2...u boleh imagine dak cik? tokwan rindu....

    :cahya schatz: said...

    wani : mmg tu selimut baby kat sini.. selamat sket.. lekat kat badan... pusing kok mana pon still berselimut...
    dia pon tau..lepas tukar baju tido..amek susu.. masuk dlm kepompong dia..hehehee...
    kat sini,selimut kena sorang satu.. sbb semua selimut dia style single..

    kak tie : td dah call mak wish besday.. mak cerita.. :)

    4 Kay-E said...

    Hahaaa.. Model abad baru... Comel :)

    rubaizah said...

    so cute la.....

    :cahya schatz: said...

    4K-E : tengkiu... nak geng ngan kak elin n erin posing...

    rubaizah : tengkiu..menantu i apa kurangnya...eh.