adegan berkasut

Salam dan Hallo...

pada suatu hari yang sejuk... burung still berkicauan cam biasa...
missLR tak bg i ngadap laptop (cam biasa gak...)..
so, i usung dia masuk 'arbeit zimmer'@bilik kerja...
i nak menjahit..
kejap2 missLR kuar pegi hall... check kat dapur... check kat pintu depan...
or pusing2 dlm arbeit zimmer tuh...
ada satu time tu.. dia bawak masuk kasut yg tokcik dia beli...
dia dok diam kat belakang kerusi meja komputer papa dia..
i intai2..rupanya dia dok try nak pakai kasut sendirik..
so comel..
i panggil.. 'liya... nak mama tolong liya...?'
dia terus bangun n jalan terkodek2 smbl sengih2 bawak kasut...
pastu duduk depan i...
'liya cuba dulu....'
dia pon duduk n try...
comel! muka focus sungguh....
pastu bila tak leh masuk kat kaki... buat muka comel n masuk tangan pulak kat kasut.... hahahhaa...
ok.. otw nak masuk dah... tp dok try lagi...
i tengok saja... n dia pon tak bunyik suruh i tlg pon...
bila dah macam lama dia dok godey2 kasut tu... i pon tlg la pakaikan...
terus posing!
dah lepas posing berdiri.... duduk pulak...
pastu posing berdiri smbl tunjuk kasut pulak....
pastu posing gaya excited..... hahhahahahhaaa....


p/s :gambar warna oren sbb bukak lampu oren bentuk matahari...

p/s kedua : missLR demam sebab kena cucuk ritu...
skg dah kebah... i pulak yg nak demam...
ok.nak tido.babai.

Comments

rubaizah said…
cute la kasut tu... tuan dia pun cute gak...
x-o-x-o said…
gerammmmmmmmmmmmnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa comey, tera posing lak tu.. nmpk slim dia posing cmtu..hehe..pndai dia cover puyut dia hehe....xla terfokus kt peyut sgt hehe.. TETAP COMEY!!
x-o-x-o said…
ermm akak, kalo akak bwk lappy masuk "arbeit zimmer'@bilik kerja" dia bg x rasa2nya?
:cahya schatz: said…
rubaizah : itu kasut time senoo...

wani : mau tau...idea posing sendirik ok...
akak pernah try...dia tak bg jugak...
x-o-x-o said…
akak, nape nmpk liya cam dh slim skit, dagu pun nmpk pnjg, ke ilusi posing dia?
:cahya schatz: said…
dah kurang makan benda berat skg...
dok asyik usung bikut 4segi saja...
tp smlm.. bantai pasta smp semangkuk...

Popular posts from this blog

Mee udon sup

Giveaway 14/003

review : katil baby