hari sabtu

Salam dan Hallo...

encik suami kata... 'asyik² ujung minggu kuar beli barang...minggu ni jom pi jalan²..'
waaah...susahnyer nak dgr encik suami cakap mcm tu...
tp saya adalah ketiadaan mood... tp bila tanya missLR...
'nak kuar tak...?'....beriya dia menggangguk..

kebetulan kak neny n family pon nak kuar...
so!
kami pon kuar berramai2..
ouh..nak cerita pon mcm tak der mood...
kat frankfurt penuh ngan org.... maybe sbb kedai2 pon still ada sale lg...
tak byk kedai yg i masuk... tp kedai² yg dispot.. sempat masuk... :)
dah lama i carik benda utk tampal kat baju missLR...
ada jumpa tp tak brapa bekenan... i nyaris² nak buat2 terer jahit bunga² kat baju dia..
tp mcm nnt la...nnt la...
natijahnya... i jumpa benda nih...
corak bunga n butterfly... sungguh berkenan dihati beta.. n rega pon okies..
bunga tu spesis kait²...
cantik kan...? sesuai utk jahit kat baju or topi...:)

pastu...encik suami belikan perfume...
selama ni pon mmg encik suami yg belikan perfume.. i kureng reti...
pastu...masuk H&M....carik baju missLR....
dapat 1 baju yg comey gaya budak besar...7€...
pastu....beli carik topi yg skali ngan shawl utk missLR... tp tak dak...
end up...terjumpa ponco kiut... 3€ jer...
jz nice utk cik mek tuh... time try kat H&M tu.. sengih jer dia.. siap tak nak buang blk.. smp ja rumah... try lg skali...pastu terkedek2 pi cari papa... nmpk cermin... berenti kejap.. posing sket... hehehheee....
last skali... topi dia... skg ni dah tak sejuk sgt... so beli topi yg nipis sket...
model dah tidoo...terpaksa guna pooh kejap...hahaha...

i pulak...mula2 agak semangat nak turun bhgn pmpn sbb kat bhgn budak byk baju 3€,5€ n 7€...
tp bila dah kat bhgn pmpn...tgk2 tak dak sale pon... plg murah 14€ kottt...
dah la susah nak cari size... i kan kiut... ahak!
naik blk bhgn budak...errr...i mean bhgn teen...
pastu terpikir2 sat... encik suami pulak tak dak masa tu...
slumber...! i pi ukur tinggi kat pengukur...huhuu...
ada org siap senyum2... abaikan...
pastu amek 1 cardigan... 1 tshirt.. 1 blouse...
rega 3 lai = 17€...hhehehee...
tp bila blk rumah... 1 t-shirt tu sgt la melekat kat badan... yg lg dua...puas hati... :D




ekceli dah ngantuk dah nih...
tak dak mood nak mengarang tp nak hapdet jugak...














akhir kata...
be honest to yourself...
sekian...renung²kan dan selamat beramal...
yg ikhlas,
makcik yah yg hotz...

Comments

Ms J said…
gambar belah kanan tu seriusly nampak cam budak besar jer...ehhe....mmg cam makcik2...sian liya di'makcik'kan mama die...:P
e.l.i.z.@ said…
bestnyeeee duk over the seaaaaa
:cahya schatz: said…
joely : gambar kanan tu plg mcm makcik2...hahhahaa...

eliz : best tu ada jugak..tp best lg bila ada dekat ngan family... :)

Popular posts from this blog

Mee udon sup

Giveaway 14/003

nasi arab - pes yemeni mendhi PROMO