beberapa berita terkini

Salam dan Hallo...

status fb.
sekadar peringatan pada sesiapa yg tak brapa kenal puan nuraliza..
sama la jugak ngan kat blog yer... lately asyik terlepas pandang jer komen² u'ol... tp skg dah reply dah.. :)
itu bermakna i tak sengaja.. kalau i sengaja tak reply... better i letak ruang komen tu kan...

holiday @ leeds.
dari krismas smp tahun baru.. i n encik suami pi leeds... missLR tinggai...
curi gambar from fesbuk makcaq
 hik...hik...hik... percaya la sangat i nak tinggai budak kecik tu... org² kat leeds dok tunggu dia tu lebih dari tunggu i...
rupa²nya lagu i kat fesbuk ritu menjadi...
mula² ingatkan dah kena cancel dah trip pi UK... last minute, Tuhan bg chance kami bawak missLR jalan2... n itu adalah 1st trip dia makan hangin... (ouh...sbb tu la kat UK asyik berangin...jem!)
gambar n cerita kami berboxing..akan masuk kat entry lepas ni (ntah bila pulak la i nak hapdet...cerita mesia pon tak abih laiieeee....)

batuk n pakej lengkap.
oh..ada excuse kenapa i tak leh nak hapdet kerap2 sgt... i ngan missLR tak sehat...
missLR dari UK lg dah demam... tp cam biasa... toing² tak brenti... ada kakak² nak layan... :)
skg dia dah ok dah... i mean...better... still batuk n selsema... tp tahap nak-baik-dah....
i pulak...selsema teruk...n since semalam... batuk i getting worst... skg dah berbalut mcm beruang panda sbb badan dah start bg signal kata [nak-demam]²... yg nmpk hanya jari² dok taip entry utk tatapan kalian...

cityville.
lepas seminggu meninggalkan dunia fesbuk...i kembali aktif.. tp takat 'complete'kan task saja kott.. n melayan anak² n sepupu² main game...
bangunan pon dah berterabur... sebijik mcm keadaan rumah i skg...
kain baju saja ada 4 bakul nak basuh... tu pon dah basuh seround dah tadi... peewwwwhhh...
nak wat mcmn...kata nak jadi supermama....

behabella
kak neny bukak kedai online... jual barang² yg ada kat jermen...so people out there...sila la ke page fesbuk ni... kot² ada yg berkenan...
tp jgn la expect benda2 tu 'Made in Germany'... suar Nike kat sini pon 'Made in Malaysia' okkk....


sekian dulu hapdet saya buat kali ini...
pecah kaca atas simen...sudah baca harap komen..

Comments

Neny said…
hahahaha...catchy sungguh promosi anda! thanks nona, siap tolong promote :)

Popular posts from this blog

Mee udon sup

review : katil baby

Giveaway 14/003