Award ~ The Versatile Blogger

Salam dan Hallo...

thanks fasha... :)

together-gather with the award...kena listkan '7 facts about yourself'..

1.menjahit
skg tgh sakan idea menjahit... macam2 idea kuar...
tgk kain je... dah macam2 design baju kuar kat otak... TAPI.... kena buat baju sleeveless,aci?
nak kena menuntut mcmn nak sambung tangan kat bahu... rasa mcm curve sket kan...?
tp skg ni.. rasanya nak go for home deco dulu.. langsir dah otw siap... pasni lapik meja..
(kecoh mcm ngan hebat...padahal... jahit straight je kan....hahhahaaa....)

2.ada 4 email
mula2 i ada email tingkatan 5(giler tak maju kann).... my ex-classmate tolong buatkan.. kiut jer... stended budak br blaja buat email... ada initial then tarikh lahir...hehehhee...
masa tu buat email sbb nak daftar online apa ntah...
tp smp skg pon i byk guna email tu la jugak... pastu... start guna host lain... dari yahoo...try hotmail pulak... skg... email hotmail tu jd tempat utk email2 yg register2...username...password..bla..bla..bla...
lepas tu...bila dah besar sket (dewasa...bukan ketinggian).. buat email rasmi... guna nama penuh... itu utk cari kerja n urusan rasmi...
bila dah terer sket lg... bukak lg satu email utk langgan yahoo group punya email n email2 dari fesbuk... email nih...bukak setahun 4 kali saja...so that buleh 'select all'..then.. 'delete'...


3.rupa paras...
i cute... jz tak brapa cun.. ada masalah ngan rahang yg menyebabkan gigi nmpk senget.. tp tetap cute (diulang...TETAP cute!)
ritu jumpa doktor gigi.. dia kata i kena jumpa doktor dagu then maybe kena operate... dengar mcm gerun kan..?
tp bukan utk melawa... jauh skali utk ubah kejadian Tuhan...
operation tu utk make sure i tak dak problem ngan gigi i di hari tua... tu sajer...
selain dari gigi n agak kementot... i rasa, i mmg cute... hahahhahahaaa....

4.kembar
dlm folder gmbr @leeds i kat fesbuk.. ramai yg tegur muka kakak i sama ngan i...
even dlm entry i pasal UK pon.. ada gak yg tegur muka kakak i...
well...mcm i bgtau... kami kembar yg beza 13 tahun.. huuuhuuu...
n kami ada lg sorang kembar.... iaitu adik i... tp version laki... :)
masa dia kat hostel dulu.. *kawan2 dia yg admire i slalu pakaikan dia tudung... hahahhaa... kesian u dik.. jd mangsa ke'glemer'an i...
nasib baik pak moktaq tak admire kat u jugak... :S hahahahhaaaa....
(* jgn tak tau... ada junior2 yg admire i woooo.... :P )

5.go page by page
lately sgt la into craft...
n hari2 ler jugak i dok belek blog2 craft... sanggup go page by page.. kalau buleh suma yg ada kat archieve org tu i nak tgk...
suma benda nak buat... sbb suma benda nmpk mcm senang... budget kretip ler... kata anak cikgu seni kan...
projek skg... buat skirt kembang utk missLR ngan si kembar...
excited..! tgh buat plan A... tiba2 rasa nak buat plan B pulak....

6.kepantangan
everytime basuh pinggan....tooollloooonnngggg la jgn pass kat i segala sudu garfu... i akan moody dgn tiba2...
bg periuk...pinggan..mangkuk selambak tak per lg...
n skg ni...menggila menjahit... part try2... potong2... suma ok... tp part nak kena tetas blk tuh...itu agak la malasnyer...
kalau tak sebab susah nak kuar beli kain... mau aje i potong kain baru...huh..
tapi sebenarnya... i ni sgt la suka buat kerja yg cerenet2... yg remeh temeh... yg halus2...
maklumla...i kan anak cikgu seni... (ada kaitan tak...?)

7.i rasa..... i dah jatuh cinta (lagi) la...
*wink²*


so!
i nak tag....
wirda @ ceriterakasih
fairuz @ pinklady
yanti @ kesahku
surie @ suerie
bayz @ rubaizah

Comments

..:: WiRdA ::.. said…
wow hutang 2 tag dah ni..haha

Popular posts from this blog

Mee udon sup

Giveaway 14/003

nasi arab - pes yemeni mendhi PROMO