Award ~ tahun baru

Salam dan Hallo...

thanks tik..
mcmn i buleh tak perasan ada award..padahal kerap jer tinjau2 kat blog u...
even agak terlambat..tp kira halal la yer... daripada nak tunggu 1433H or 2012 pulak.... i buat jugak skg...
1. Copy and paste this award in your blog.
dah.

2. write an entry, 5 things to do in 1432H/2011
i want to improve my relationship with myself (copy dari entry tahun 2011).. i rasa itu dah merangkumi lebih dari 5 benda yg i nak buat dlm tahun baru nih....
i nak lebih menghormati... menghargai dan mengenali diri i... mungkin selama ni terlampau pikirkan hati dan perasaan org lain smp akhirnya diri i terabai... (hambek kauuu....)

selain tu..kena tunggu tahun baru pulak kott...kang nnt i listkan byk2 bukan i nak realisasikan pon... nnt tahun depan tak der idea dah bila org tanya pasai azam tahun baru...so i simpan idea siap2...

3. Share your mission and/or your vision for this new year
mission : love myself
marilah kawan²...kita menyayangi diri kita...
even bukan dengan cara bercuti ke tmpt yg best2 or beli barang yg hebat2... tp kita mencintai diri kita secara dalaman...
(time ni tak der mood nak shopping...buleh la cakap mcm tu... hahhahaa...)
serius.. i rasa ramai org skg hilang kasih sayang terhadap diri sendiri... sbb tu la mcm2 kes dok ada... kalau semua org sayang diri sendiri...mesti masing² reti nak hormat org lain jugak kan...

4. Tag five person and let them share their things to do.
err....sebab dah terlambat...tak yah tag la kot...
saper2 nak buat...buleh! :)

Comments

Popular posts from this blog

Mee udon sup

review : katil baby

Giveaway 14/003