berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Monday, January 10, 2011

at last....berkunci dan bergantung...

Salam dan Hallo...

since masuk rumah kat Raunheim dan since missLR dah reti jalan..... dapur jadi tempat yg agak susah i nak duduk lama2...
selain missLR tlg tarah kulit carrot n potato ngan gigi dia... dia sangat ler suka tlg susun botol2 kicap n sos kat dlm lemari... tidak terkecuali...segala periuk2 dan pinggan mangkuk...maka...i pon tanpa rasa was2...terus guna zaitun.eh.
ni haahhh...... safety lock utk budak2...

disebabkan set kabinet ni custom made gaya takat-buleh-pakai-sudah... ada pintu yg tak leh nak letak lock nih...tak per la..atleast...i dah selamatkan lg 4pintu...
pintu kecik tu tmpt simpan segala2 sos n kicap n minyak or benda2 dlm botol...
takat ni...missLR tak nmpk stress dgn kewujudan lock tu...
siap beriya tlg lock lg adaaa.....


since i smp sini, april 2008...
i ada usung poster gmbr kawen kami... tp selama ni tak dapat nak gantung..
sbb pertama...masa kat rumah lama... encik suami malas nak tebuk lubang kat dinding sbb nnt nak pindah susah nak kena tampal n cat bagai....
sbb kedua.. asyik tak jumpa n lupa nak beli bingkai size 50x60...
tp ritu...tiba2 terjumpa bingkai yg simple n size 50x60...
terus hambik....
dan hasilnyaaa.....
taaadaaaa....!
lepas letak gmbr dlm bingkai...time2 tu jugak encik suami gantung kat dlm bilik tido...
lega...! lepas 3 tahun...akhirnya gambar kawen kami melekat kat dinding.... :D

4 comments:

Adrina Adi said...

cewahhh... letak kat bilik tidur gitu. scweettt :P

rubaizah said...

ok gak ada pic gantung.. kami x dak lgsg.. yg ada cuma dlm coverbook yg dah berhabuk pun... uhuhuhu

4 Kay-E said...

hehe.. dah gantung gambar kawen ye :)
Janji ada juga niat utk digantung.

:cahya schatz: said...

kak ad : ha ah..mmg since dapat jer gmbr tu...niat nak letak kat hall or kepala katil....

bayz : photobook pon kami ada..n aku usung jugak mai sini... awai2 dulu ramai la dok selak...
skg ni,since pindah..album tu dok dlm kotak lg..huhuuu

puan ita : niat tu dah lama ada..TAPI...lepas 3 tahun br tergantung... :P