berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Thursday, December 16, 2010

mimpi semalam

Salam dan Hallo...

ngantuk...
sbb semalam, kejap2 jaga... kejap2 mimpi.. kejap2 missLR datang panjat badan...
bangun pagi... dok teringat mimpi semalam..
pastu ajak missLR bergelumang dlm selimut.. dia tak nak...
dok kalut nak bukak jam-radio....ggrrrrrr...

antara mimpi2 smlm...
i ada ingat dua..
1. lecturer i ajak i kawen
2. i pasang perabot2 IKEA kat rumah sorang2


dah namanya mimpi.. tak leh la nak ingat semua kan...
tp i mcm dok teringat lecturer i tuh dok ulur sejambak bunga kat i... bunga tu mmg seJAMBAK betul.. bila i pegang... mmg terus tak nmpk muka ngan separuh badan i... dah la berat...
(mungkin time i mimpi tu...missLR panjat atas i...hahhahaaa)
pastu... lecturer i ajak kawen...
i geleng2... tp kepala i dok belakang bunga tuh... mcmn lecturer i nak nmpk...
pastu tak ingat dah...

mimpi kedua agak best dan lama..
mungkin ini rentetan i jamu mata kat IKEA online.. i nyaris2 nak register... tp tak jadi...
maka terbawa dlm mimpi...
masa i register tu (dlm mimpi) rupanya i org ke 100,000...eyh...ke 1,000,000 kot...
tak brapa nak ingat la brapa kosong kat blakang 1 tuh...
so.. i dapat pilih 100 bijik barang IKEA for free...!
harusla i tukar semua barang² dlm rumah i dan pilih barang² yg besar n mahal kat IKEA tuh kan...
tp i tak ingat mana pegi encik suami time i dok uh-eh² sorang² pasang perabot tu semua...


ouh...mungkin masa i dok pasang tuh... encik suami pegi buang barang² lama kot...
munggkiiiin.....mungggkkiinnn..... (sambil angguk²)

No comments: