Favourite questions

Salam dan Hallo...

hehhehhehheeeee...
gelak seksiap2...

tadikan...ekceli i cari resepi utk bekfes encik suami.. tp stended la...melalut jumpa benda lain...
mula2 tengok pesyen tudung.. pastu cari ilham utk long dress (tak mau kalah..hahhahaa..)
tapi zaman bila i nak ber'long dress'...jgn tanya la..
cita2 kena ada...

ok...sambil tgk citer perfekte dinner nih... buleh la layan blog kejap...
missLR tido...
sian..seme2...

i ada masuk satu blog ni... buat luahan perasaan sbb dah 32 tp tak kawen lg...
masuk lagi satu blog...
dah kawen lama... tp tak dapat anak...
maybe tak der rezeki lagi kan...
tak per la..sabar...
rezeki di tangan Tuhan...

tup2 i teringat la soalan2 feberet makcik2 sekalian...

kalau org tu ada anak teruna or anak dara.... konpem dok tanya 'dah ada kawan belum'....
paling besh... kalau tlg adjas... hehhehee...

pastu... kalau jawab 'ouh...saya dah berteman..'
harusla mendapat balasan.. 'haaahh! ko tunggu apa lagi..cepat la kawen.... mak ko tu dah lama nak timang cucu...'

ok la...makcik...saya nak kawen la ni....
bila dah kawen...
tanya lagi...
'eh ko ni...tak nak anak ker... jgn la honeymoon lama sgt...'

ah ha..musim mengawan pon tiba... lalu si polan mengandung dan bersalin...
'waahh....comel anak ko nih.... mengandung la lagi...dapat jd sepasang....'

dah ada sorang...kena tambah lg sorang...?
owh...nak bg jd sepasang...

ahhaa....so pregnant la lagi...
tp dapat sama jantina pulak....
kena pregnant lg nih....
nak bg dapat at least sorang jantina lain...

dah tu...
berderet pulak anak...

makcik tanya lagi...
'ko nih nak buat team bola ker...??'


huuuhhuuuu....kata nak bg cukup 2 jantina kan....

time tu anak yg sulung pon dah besar....
dah anak dara gitu...

makcik yg mula2 tanya time si polan anak dara dulu tu.. (panjang umur makcik yer....)
tanya lagi....
'dah ada kawan belum'....



stended kan tu...
soalan2 feberet....
eleh... ntah2 kita2 yg belum pangkat makcik pon dah sibuk tanya soalan2 mcm tu...
hehehheee...

what goes around  - comes around

Comments

natrah lan said…
betul..betul..betul..
setuju!
Adib said…
sibuk betul makcik ni..
:cahya schatz: said…
natrah lan : cepat angkat sepanduk 'setuju!'

ms.Teddy : that is why the because la...

Popular posts from this blog

Mee udon sup

review : katil baby

Giveaway 14/003