dah delete..

Salam dan Hallo...

pengumuman..
i terpaksa delete cahya-kueche...
i takleh nak repair menatang pop up yg selalu timbul kat page blog tuh...
memandangkan i pon jarang2 skali hapdet.. n tak der resepi yg memberansangkan sangat...
so... i delete...

n blog my 3rd eye pon dah few months i delete...
pada follower² blog tersebut... buleh ler delete link i...


tp mungkin...MUNGKIN... i akan bukak cahya-kueche blk suatu masa nnt...


la ni dok pulun kumpul tutorial menjahit kat blog menjahit pulak....lallalaaalallaaaa...
(semua benda i nak buat kan.... :P)

Comments

..:: WiRdA ::.. said…
sama la mcm aku semua pun nk buat kan..hahahaha tp last2 satu ni je yg dok rajin apdet..hat len di hiddenkan.hahaha
alidraf said…
seb baik hang dok negara omputih.. kalau tak mesti hang nk tanam sayur jugak..

kan kan kan???

aippp, tak aci tipu...
:cahya schatz: said…
wirda : bukan salah kita,wirda... kita kan ada byk nafsu...
at least, kita salurkan ke saluran yg elok2 n berguna...

farr : ko jgn tak tau...ritu aku nyaris bawak blk kotak hidroponik tau! hahhahahahhaa....
Anonymous said…
ja..
jgn la delete.. reference aku tuh..

Popular posts from this blog

Mee udon sup

review : katil baby

Giveaway 14/003