Another present?

Salam dan Hallo...

kalau nak kira benda rumah tu as a present.... mmg hari2 la i dapat present dari encik suami... hehehheee....

rumah kami dah makin lawa... tak lama lg buleh la letak entry pasai rumah baru... :)

latest...yg paling cantik n lengkap...ialah toilet... rumah baru ni ada 1 bathroom....satu jamban...asing...
so... kat dlm bathroom... kami letak washer...
lepas basuh baju... sidai manual kat balkoni..
tp lately bila suhu dah makin sejuk....natijahnya baju yg patut kering dlm masa setengah hari... tak kering² even dah seminggu kat balkon....
skg pulak snow... lg la tak der harapan nak sidai baju kat balkoni...
rentetan itu...terpaksa la sidai dlm bilik missLR....
skg missLR tak tido situ lg...
so... mmg longgok baju2 dlm tu... eh.tak longgok... sidai...

so...baru² ni...media markt buat promotion baaaiiikk punya...
lantas encik suami pon membelikan i sebijik hadiah... yakni... dryer!

dryer...
dryer atas... washer bawah....


ekceli... i tak pernah tau pon lepas baju kuar dari dryer buleh terus lipat...
oang kampung kan... mana nak tau...
nak gelakkan i pon...gelakla...
mmg i tak tau...
so..skg dah ada dryer... buleh la test betoi ka dak kan... :)

ouh...
sama hari ngan dryer smp rumah... cermin toilet pon sampai...
stended... missLR la paling excited...


skg cermin tu dah siap gantung dah dlm toilet...
n toilet kami dah cantik... :)

Comments

Neny said…
weeeeeeeeee..nak pi melawat la toilet yg dah cantik tu :))
:cahya schatz: said…
hahahaaaaa...
yg lawa adalah bathroom....nak mai tumpang mandi pon buleh...:))
mama said…
dah ropa kedai dobi dah :)
:cahya schatz: said…
mama : i kan mmg dari dulu nak buat bisnes kedai dobi...hahhahaa...
Messy Mummy said…
Saya sejutu. Sila buka kedai dobi untuk sesape yang blum ada dryer tuh.. Hehehe..
:cahya schatz: said…
messymummy : buleh...service ada dari basuh baju smp lipat baju... hehehhee...

Popular posts from this blog

Mee udon sup

Giveaway 14/003

nasi arab - pes yemeni mendhi PROMO