berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Friday, November 26, 2010

my 28th

Salam dan Hallo...

thanks a lot for almost 300 wishes tru fesbuk... phone.. email....n ym..
dah macam artis dah nih hah...
tu tak termasuk yg nak wish tp tak der phone n fesbuk...
n... tak termasuk  jugak yg bukan lupa...tp tak teringat...
n tak termasuk jugak skandal² yg segan2 nak wish....huhuuu...
kalau tak.... mau cecah 500 wishes weeyyhh... hahhahaahaaaa... (gelak gaya glemer...)

thanks uols... :)
uols really make my day...

encik suami n liya, pagi2 dah buat kezutan kat i...
selalunya pukul doblas malam encik suami dah wish siap2....
tp tahun ni...kami bertiga hentam tido punya awal tanpa aktiviti2 yg diingini mahupun tak diingini berlaku...

pukul 3 pagi.. i terjaga... lampu tak tutup... tv tak tutup... laptop tak tutup...
ishk..ishk..ishk...
lepas tutup2 suma... dah pulak i tak leh tido..
dok klip-pot-klip-pot... ntah pukul brapa br tertido (lepas tembam muka kat tetiak iyah)....

pukul 8 pagi... ada org tekan loceng rumah...
jeng..jeng...jeng...
i terus tanya... 'abg ada beli apa2 eyh...?'
'tak...'
encik suami bangun...
dok kejap.... dia masuk bilik blk... baring...

'apa dia, bang...?'
'ntah'
'abg ada beli apa2 kat han eyh...?'
'tak...kak neny kot...'
'eyh...? tak der from saper ker...?'
'tak dak'
'suspek!'..... curious tp i sambung baring kat ketiak missLR...

bila encik suami bangun nak siap pi kerja, br i bgn tgk package...
'apa laa kak neny bagi nih...? susah² ja...'

skali...
bukak²....
ada ni....

ni mesti encik suami nih.... hati dah riang gumbira dah...
cari² invois... kot² ada from sapa...
n i found this..

hik..hik... 1st time encik suami berjaya menipu...
love the way u lie... (baca ngan tone lagu rihanna)

apa laie... harusla dituruti ngan scence telenovela kan...
harusla kiss²...peluk².. kuar air mata.. air hidung suma....
pastu missLR pon join...
sambung kiss²...peluk².. kuar air mata.. air liur suma....

i tau encik suami mesti pegang janji dia... :)
at last...i have my own sewing machine.... yee hhaaa....!

petang pon menjelma...
seharian i dok try reply suma wishes²...

encik suami ajak kuar makan kat luar.. tp i mcm malas sbb skg dah makin sejuk...
kesian kat missLR nak kena balut tebal2...
encik suami kata dia tak nak i masak... so dia belikan KFC... n kami makan dgn family kat sini...
achik dlm tak larat2... datang jugak raikan i...

kek yg tiba² buat... n makan² kepsi yg seprais..
family n foods
besday GIRL ngan present from kak neny
gambar² kasih sayang dan cinta
a day after my besday... kak neny datang anta cheese cake....

n blk dari opis petang tu.. encik suami bawak blk hadiah dari achik n family...

tengkiu sumorang...

3 comments:

marni tak sama dengan traparani said...

semoga hadiah tu buat puan lebih tekun dgn hobi menjahit

Messy Mummy said...

Alhamdulillah, dapat jugak ehh yang di harap or i should say - antara yang diharapkan? hehehe.. Paperpun, happy belated bday. semoga sentiasa diberkati. Happy selalu kay..

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

Happy belated Birthday!!