kepada pemesan FM..

Salam dan Hallo...

thanks pada semua yg memesan....
harap2 FM yg sampai memuaskan hati para pemesan sekalian..

eton... poskad ko cantek tak...? huhuuu...
kalau cantek... aku nak buat meniaga la kad tuh.. :P

kak am...
sori sgt tak sempat² nak reply msg akak... dok tangguh sehari ke sehari... tup2 dah abih cuti kat mesia.. blk sini br terbaca blk msg akak kat phone...
selalu la update-downdate kat sini yer... kot2 ada lg mendalah apa2 yg akak nak pesan... :)

kak catlina.. harap2 akak suka FM tu..
sorry kalau smp lewat sgt... blk jer mesia... ghairah dok pi pasar ramadhan...huhuuuu...

faizah... sorry sgt tak dapat nak bg by hand benda yg ko order...
harap2 fiqah suka la soft toy tu...tp.. FM ko ada kat rumah aku daaa... sorry...

kak ayu... duit kak ayu terlebeyh nih.... mcmn nak bg blk...?

pada si dia yg pesan alphabet kayu tu... on lg tak...? kalau on...i nak pi borong...

pada sapa2 yg rasa nak order lg... silakan...
kalau i sempat carik... i carik... :)

terima kasih kerana berurusniaga dengan ikhlas...
pecah kaca pecah gelas...
lepas baca harap balas..
eh.

Comments

woody said…
nak ode... nak ode... bila nak lik mai lak ni..
:cahya schatz: said…
woody : err...blk tahun depan pulak la kot..tp kalau nak order.. aku pos direct dari sini..
eton said…
cantek giler la poskad tuh..bekenan aku..tq lizaa,nnt pi mana2 kalo teringat aku,ko beli poskad ja..haha :)

Popular posts from this blog

Mee udon sup

review : katil baby

Giveaway 14/003